Clasament burete de machiaj – cei mai buni bureți de machiaj ai anului 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Astăzi, un burete de machiaj este unul dintre accesoriile esențiale din geanta de machiaj a unei femei. 🩸Îți permite să faci machiajul să se potrivească perfect tenului tău prin amestecarea fondului de ten în piele, astfel încât acesta să devină invizibil. Bureții de machiaj, sau aplicatoarele sau blenderele, sunt folosiți de machiaj artiști, celebrități și influenceri 🤳. Acest burete de machiaj perfect este potrivit pentru aplicarea atât a pulberilor lichide, a cremelor BB, cât și a fondului de ten. De obicei, are o formă a metrică – partea mai fină este destinată aplicării produsului cosmetic în jurul ochilor sau în colțul nasului, iar cea mai largă este utilizată pentru a aplica fondul de ten pe întreaga față și gât. Putem aplica produsul atât uscat, cât și umed, cu buretele. Bureții de machiaj sunt , de asemenea, un produs pe care trebuie să-l înlocuim în mod regulat din motive de igienă 🤔. Există mulți bureți de machiaj diferiți disponibili pe piață, dar cu siguranță sunt diferiți în ceea ce privește calitatea. În clasamentul nostru, am luat în considerare acest lucru, precum și prețul și disponibilitatea acestui accesoriu. Dacă vă întrebați cum să alegeți un burete de machiaj bun la ce să acordați atenție atunci când cumpărați, în lista noastră de produse veți gă câteva sfaturi importante cele mai interesante produse din această categorie.

Cei mai buni bureți de machiaj – recenzii

Nutridome, burete de machiaj

Durabilitate 9.9
Absorbție 9.8
Moliciune 9.9
spălare ușoară 9.8
efect de amestecare 9.9
ergonomică 9.8
preț 9.7
Scorul mediu: 4.92, 2174 voturi

Testul editorului:

Buretele de machiaj NUTRIDOME se distinge prin materialul extraordinar din care este realizat – ușor de curățat și plăcut la atingere 🥰 Blenderul nu absoarbe fondul ajută doar la răspândirea uniformă a acestuia. În acest fel, crește eficiența ambalajului produsului cosmetic. Buretele de machiaj NUTRIDOME este potrivit pentru utilizare umedă și uscată. După înmuiere, se mărește. Vârful mai subțire permite o aplicare precisă – datorită acestuia, participantele au putut ajunge cu ușurință în cele mai dificile locuri, cum ar fi podul nasului sau colțurile ochilor 👁️‍🗨️Buretele permite umbrirea subtilă. Ceea ce a fost foarte apreciat este atingerea buretelui de machiaj NUTRIDOME, care este o plăcere, deoarece materialul este încântător de moale și nu conține latex 👍

Avantaje

Nutridome, burete de machiaj

 • vârful tăiat face aplicarea mai ușoară în zonele greu accesibile
 • se curăță cu ușurință
 • nu absoarbe prea mult din produsul cosmetic
 • preț accesibil
 • permite umbrirea subtilă

Dezavantaje

Nutridome, burete de machiaj

 • disponibil numai pe site-ul web sau în aplicația Nutridome

Real Techniques, Original Collection Base blender, burete de machiaj

Durabilitate 8.1
Absorbție 8.8
Moliciune 7.7
spălare ușoară 7.9
efect de amestecare 7.6
ergonomică 7.8
preț 7.5
Scorul mediu: 3.96, 1243 voturi

Testul editorului:

Marca Real Techniques este cunoscută în principal pentru pensulele sale cosmetice de bună calitate, dar gama sa include blendere. Buretele Base într-o culoare portocalie suculentă 🟠 înveselește cu siguranță geanta de produse cosmetice. Testatoarelor noastre le-a plăcut moliciunea atingerea plăcută. Forma buretelui permite, de asemenea, o aplicare destul de precisă. Funcționează bine cu toate metodele de aplicare, uscate și umede. Prețul a fost considerat ridicat, mai ales că blenderul trebuie înlocuit rapid cu unul nou. Un plus 👍 pentru faptul că buretele de machiaj îți oferă un efect bun de finisare și este destul de fain în mână.

Avantaje

Real Techniques, Original Collection Base blender, burete de machiaj

 • structura delicată a buretelui
 • capăt precis
 • stă bine în mână

Dezavantaje

Real Techniques, Original Collection Base blender, burete de machiaj

 • se deteriorează rapid
 • preț ridicat

Notino, Elite Collection, Velvet machiaj Sponge, burete de machiaj

Durabilitate 7.9
Absorbție 8.1
Moliciune 7.9
spălare ușoară 7.8
efect de amestecare 7.9
ergonomică 7.5
preț 7.1
Scorul mediu: 3.87, 777 voturi

Testul editorului:

Un blender interesant oferă Notino cu buretele său de machiaj Elite Collection acoperit cu un puf delicat. Blenderul este perfect pentru aplicare umedă. După cum au evaluat testatoarele noastre, un burete de machiaj vă permite să obțineți un nivel ridicat de penetrare a fondului de ten în piele. Pe de altă parte, se descurcă mai puțin bine cu produsele cosmetice cu densitate mai mare, cum ar fi fluidele de tip mousse 🍧. Recenzatoarele noastre au apreciat că blenderul se lipește bine și că nu au existat probleme cu spălarea buretelui după utilizare. Prețul ar putea fi un pic mai mic. Un minus este, de asemenea, vârful cu insuficientă precizie.

Avantaje

Notino, Elite Collection, Velvet machiaj Sponge, burete de machiaj

 • structura plăcută a buretelui
 • îmbină bine fondul de ten în piele
 • bun pentru utilizare umedă

Dezavantaje

Notino, Elite Collection, Velvet machiaj Sponge, burete de machiaj

 • aplicare puțin precisă în zonele greu accesibile
 • preț destul de ridicat

BeautyBlender, burete de machiaj

Durabilitate 7.9
Absorbție 7.8
Moliciune 8.2
spălare ușoară 7.2
efect de amestecare 8
ergonomică 7.5
preț 6
Scorul mediu: 3.76, 518 voturi

Testul editorului:

Oul roz tradițional de la BeautyBlender este unul dintre primii bureți de machiaj lansați pe piața cosmetică poloneză. După cum sugerează producătorul, este un burete destinat în primul rând utilizării umede. După cum confirmă recenzatoarele noastre, Beautyblender 🥰 devine extrem de moale după înmuiere, făcând aplicarea mai ușoară permițând o amestecare destul de amănunțită. Potrivit testatoarelor noastre, materialul din care este fabricat acest burete îl face mai dificil de curățat decât alte aplicatoare, produsul cosmetic este mai greu de clătit 🙁 Un minus este prețul destul de ridicat. Recenzatoarele au remarcat, de asemenea, că forma buretelui de machiaj nu permite precizie în aplicarea fondului de ten în zonele greu accesibile ale feței.

Avantaje

BeautyBlender, burete de machiaj

 • material plăcut la atingere
 • bun pentru aplicare umedă

Dezavantaje

BeautyBlender, burete de machiaj

 • forma buretelui nu permite o aplicare precisă
 • preț ridicat
 • dificil de curățat

Donegal, silicone machiaj Sponge, burete sisiliconic de machiaj

Durabilitate 7.6
Absorbție 8
Moliciune 6
spălare ușoară 7.3
efect de amestecare 7.3
ergonomică 7.1
preț 7.2
Scorul mediu: 3.61, 362 voturi

Testul editorului:

Am testat produsul ca un burete alternativ, deoarece sisiliconul are o suprafață netedă și nu buretoasă 🙂 am fost foarte curioși cum va funcționa acest tip de soluție pentru recenzatoarele noastre. Avantajele produsului au fost în principal ușurința în menținerea curățeniei, buretele e suficient să fie clătit cu apă după utilizare. De asemenea, merită evidențiată durabilitatea sa, durează puțin mai mult decât blenderele clasice. După câteva luni, sisiliconul va deveni, din păcate, decolorat de pigmenții conținuți în fonduri. Însă aplicarea fondului cu acest blender a fost puțin dificilă, testatoarele au observat dungi, au găsit blenderul prea tare 😐 Puteți să-l încercați ca experiment, dar, în general, nu am considerat acest burete ca pe un produs deosebit de reușit.

Avantaje

Donegal, silicone machiaj Sponge, burete sisiliconic de machiaj

 • absoarbe puțin din cosmetice
 • se curăță rapid

Dezavantaje

Donegal, silicone machiaj Sponge, burete sisiliconic de machiaj

 • lasă dungi
 • prea tare
 • își schimbă rapid culoarea

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasament burete de machiaj – cei mai buni bureți de machiaj ai anului 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasament burete de machiaj – cei mai buni bureți de machiaj ai anului 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasament burete de machiaj – cei mai buni bureți de machiaj ai anului 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasament burete de machiaj – cei mai buni bureți de machiaj ai anului 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasament burete de machiaj – cei mai buni bureți de machiaj ai anului 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasament burete de machiaj – cei mai buni bureți de machiaj ai anului 2024 | Opinia-consumatorilor.ro
4.19

Scorul mediu: 4.19

6523 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.