Clasamentul periilor pentru descurcarea părului – cele mai bune perii de descurcare din 2023

Peria pentru descurcarea părului este un accesoriu la care nu ne gândim prea mult. Teoretic, părul poate fi pieptănat cu un pieptene obișnuit, dar fiecare maniacă a părului știe că nu există o senzație mai rea decât smulgerea accidentală a părului. Prin urmare, peria de descurcare a părului trebuie profilată corespunzător. Dacă nu este bine aleasă, aceasta poate deteriora părul, făcând fiecare etapă a îngrijirii părului ineficientă. Din acest motiv, am creat un clasament al celor mai bune perii pentru descurcarea părului. Lista noastră te va ajuta să faci o alegere informată și să găsești peria perfectă care să corespundă nevoilor tale individuale. Verifică și descoperă ce perie merită un loc în baia ta!

Cea mai bună perie pentru descurcarea părului – recenzii

Nutridome, Perie pentru descurcarea părului

Efecte 9.8
Calitate 9.8
Preț 8.6
Permanenţa 10
Curățare 9.8
Ergonomie 10
Design 9.7
Scorul mediu: 4.84, 2686 voturi

Testul editorului:

Peria pentru descurcarea părului Nutridome este un produs care s-a comportat excelent în testele noastre. Testerele noastre confirmă că este perfectă pentru descurcarea șuvițelor și coafarea părului. Datorită utilizării perilor naturali de mistreț 🐗, mișcările pot fi line, fără să vă faceți griji cu privire la tragerea părului. Datorită formei perilor și protuberanțelor, părul devine neted și ușor de coafat. Se încurcă mai puțin, iar șuvițele indisciplinate nu mai sunt o problemă 😍. Potrivită atât pentru părul uscat, cât și pentru cel umed. Dar asta nu e tot! Suprafața periei este dotată cu bile delicate care acționează ca un masaj al scalpului. Nu este doar o plăcere, ci și o îmbunătățire a circulației sângelui, care este benefică pentru sănătatea părului 😊. În plus, peria are o pernă care ajută la separarea uniformă a șuvițelor fără a le întinde excesiv. Este un ajutor de neînlocuit în îngrijirea zilnică a părului 🥰.

Avantaje

Nutridome, Perie pentru descurcarea părului

 • păr natural de mistreț
 • funcția de masaj
 • îmbunătățirea microcirculației scalpului
 • descâlcire ușoară
 • netezirea și coafura mai ușoară

Dezavantaje

Nutridome, Perie pentru descurcarea părului

 • disponibil numai în anumite magazine

Olivia Garden, iDetangle, perie pentru descurcarea părului

Efecte 8.7
Calitate 8
Preț 7.8
Permanenţa 6.8
Curățare 8.5
Ergonomie 8.6
Design 8
Scorul mediu: 4.03, 1535 voturi

Testul editorului:

Peria iDetangle de la binecunoscutul brand Olivia Garden a ocupat locul al doilea în clasamentul nostru. Testerele noastre au lăudat capacitatea sa de a descurca cu ușurință chiar și părul puternic încâlcit, ceea ce este cel mai mare avantaj al său 😍. În plus, designul bine gândit al acestei perii minimizează riscul de tragere sau smulgere, ceea ce este benefic pentru sănătatea părului. Peria pentru descurcarea părului Olivia Garden funcționează bine atât pe părul umed, cât și pe cel uscat, fără a provoca electrizare sau înfoiere 👌. Ajută la stilizarea părului și la netezirea șuvițelor. Din păcate, produsul are un anumit dezavantaj – durabilitatea sa lasă mult de dorit. Perii și elementele din plastic tind să cadă, ceea ce înseamnă că peria trebuie înlocuită relativ des 😓.

Avantaje

Olivia Garden, iDetangle, perie pentru descurcarea părului

 • descâlcire ușoară
 • atât utilizarea uscată, cât și cea umedă
 • fără efect static și încrețit

Dezavantaje

Olivia Garden, iDetangle, perie pentru descurcarea părului

 • peria își pierde proprietățile
 • durabilitate scăzută
 • preț destul de ridicat

Tangle Teezer, The Original Hairbrush, perie de păr

Efecte 8.4
Calitate 8.3
Preț 7
Permanenţa 8
Curățare 6.4
Ergonomie 8.4
Design 8.5
Scorul mediu: 3.93, 959 voturi

Testul editorului:

Peria pentru descurcare Tangle Teezer este foarte populară, așa că testerele noastre și-au aruncat o privire mai atentă asupra ei ca parte a testelor 🤔. Grupa noastră a avut opinii destul de pozitive. Multe voci au subliniat că peria face o treabă bună în descurcarea șuvițelor încâlcite, fără a afecta părul. Este ergonomică și se potrivește excelent în mână, iar dimensiunea sa compactă permite păstrarea ușoară într-o geantă de mână 👜. Dinții mai lungi ai periei sunt, de asemenea, un avantaj pentru persoanele cu păr dens. Cu toate acestea, unele testere au observat plasticul dur, care poate face masajul scalpului mai puțin confortabil. În plus, peria poate fi dificil de curățat bine 😖.

Avantaje

Tangle Teezer, The Original Hairbrush, perie de păr

 • dimensiune comodă
 • facilitează descurcarea
 • netezește chiar și părul foarte dens

Dezavantaje

Tangle Teezer, The Original Hairbrush, perie de păr

 • dinți tari
 • perie dificil de curățat
 • preț destul de ridicat

Dani Carte, Boar Vent, perie pentru descurcarea părului

Efecte 8.2
Calitate 6.5
Preț 9
Permanenţa 6.7
Curățare 5.9
Ergonomie 8
Design 8.2
Scorul mediu: 3.75, 639 voturi

Testul editorului:

Deni Carte Boar Vent este o perie pentru descurcarea părului accesibilă ca preț. Testerele noastre au lăudat faptul că nu rupe și nici nu trage șuvițele, oferind o coafare confortabilă 🙂. Forma sa ergonomică se potrivește bine în mână, iar curbura se adaptează la forma capului. Acele de nailon și perii de mistreț acționează ca un masaj al scalpului, stimulând circulația sângelui la rădăcinile părului, ceea ce contribuie la creșterea sănătoasă a părului 👍. Poate fi folosită atât pe părul umed, cât și pe cel uscat. Din păcate, prima impresie pozitivă se schimbă rapid 😞. Canelurile mânerului captează murdăria foarte ușor, iar curățarea lor este foarte greoaie 😬. În plus, bilele de la capătul acelor cad rapid, astfel încât marginile ascuțite pot zgâria scalpul și pot rupe firele individuale 🤔. De aceea, în ciuda unei impresii inițiale bune, testerele noastre au plasat peria Deni Carte în afara podiumului.

Avantaje

Dani Carte, Boar Vent, perie pentru descurcarea părului

 • preț accesibil
 • patru variante de culoare
 • păr de mistreț

Dezavantaje

Dani Carte, Boar Vent, perie pentru descurcarea părului

 • durabilitate scăzută
 • canelurile mânerului colectează murdăria
 • bilele de la vârfuri se desprind repede

Dtangler, Professional Hair Brush, perie pentru descurcarea părului

Efecte 7.8
Calitate 7.2
Preț 7.7
Permanenţa 8.1
Curățare 7.8
Ergonomie 4.4
Design 5.4
Scorul mediu: 3.46, 448 voturi

Testul editorului:

Peria de păr Dtangler Professional Hair Brush a primit opinii pozitive pentru ușurința și confortul pieptănării, dar astfel de opinii au venit mai ales de la testerele cu păr mai scurt 👩🏻‍. Proeminențele periei (nu are peri) împiedică ruperea și deteriorarea părului, ceea ce reprezintă un mare avantaj 👍. Carcasa din plastic pare a fi solidă, dar, din păcate, este prea largă, ceea ce poate fi problematic pentru persoanele cu mâini mai mici și, în plus, are tendința de a aluneca 👎. Drept urmare, peria Dtangler nu este potrivită pentru utilizare umedă, deoarece atunci problema alunecării este și mai mare 🙄. Testerele cu păr lung au remarcat, de asemenea, că peria nu este ideală pentru tipul lor de păr 😓. Din aceste motive, peria de descurcare Dtangler închide lista de astăzi, dar funcționează bine pentru părul scurt și i se poate da o șansă.

Avantaje

Dtangler, Professional Hair Brush, perie pentru descurcarea părului

 • carcasă robustă
 • protuberanțe durabile
 • nu trage părul

Dezavantaje

Dtangler, Professional Hair Brush, perie pentru descurcarea părului

 • nu este bună pentru părul lung
 • prea largă
 • alunecă în mână
 • incomodă pentru utilizare umedă

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul periilor pentru descurcarea părului – cele mai bune perii de descurcare din 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul periilor pentru descurcarea părului – cele mai bune perii de descurcare din 2023 Clasamentul periilor pentru descurcarea părului – cele mai bune perii de descurcare din 2023 Clasamentul periilor pentru descurcarea părului – cele mai bune perii de descurcare din 2023 Clasamentul periilor pentru descurcarea părului – cele mai bune perii de descurcare din 2023 Clasamentul periilor pentru descurcarea părului – cele mai bune perii de descurcare din 2023
4.61

Scorul mediu: 4.61

8057 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.