Clasamentul rolelor ochi de tigru – cele mai bune role ochi de tigru din 2023

Rolele de față sunt foarte populare ca un instrument de neînlocuit în îngrijirea zilnică a pielii feței. Multe dintre ele conțin pietre naturale, cum ar fi ochi de tigru, jad, cuarț sau obsidian pentru a oferi o senzație plăcută de răcire. Masajul efectuat corect, adică fără mișcări inverse, are un efect deosebit asupra microcirculației pielii, reduce tumefierea și vizibilitatea porilor. Pentru rezultate și mai bune, se recomandă păstrarea rolei în frigider înainte de utilizare. Atunci când alegeți rola potrivită, este important să acordați atenție la autenticitatea pietrei, deoarece numai materialele naturale garantează o eficiență deplină. Calitatea monturii metalice este, de asemenea, un aspect important, deoarece modelele mai ieftine pot rugini cu ușurință. Pe lângă pietrele standard, pe piață există și role cu ochi de tigru, caracterizate printr-un model unic și proprietăți energetice. De aceea am pregătit un clasament al rolelor de față ochi de tigru, astfel încât să puteți face o alegere informată și să găsiți una care să vă satisfacă așteptările.

Cea mai bună rolă ochi de tigru – recenzii

Uddo, Rolă de față ochi de tigru

Utilizare confortabilă 9.9
Calitate 9.8
Montură 9.7
Preț 8.5
Păstrarea răcorii 10
Ambalaj 9.8
Permanenţa 9.9
Scorul mediu: 4.83, 2432 voturi

Testul editorului:

Uddo este un brand specializat în produse cosmetice și produse inspirate din tradiția și cultura japoneză. Unul dintre elementele japoneze de îngrijire a pielii este masajul cu role, care are multe beneficii pentru pielea feței și a gâtului 😊. Roller Uddo este fabricată din piatră veritabilă ochi de tigru, iar montura sa constă dintr-un aliaj de înaltă calitate de zinc, aluminiu, cupru și magneziu. Utilizarea pietrei veritabile ochi de tigru deosebește rola Uddo de altele, deoarece modelele mai ieftine sunt adesea fabricate din înlocuitori sintetici sau sticlă care nu oferă aceeași eficiență de răcire 😍. Pentru rezultate și mai bune, se recomandă păstrarea rolei Uddo în frigider înainte de utilizare. Masajul cu rola Uddo calmează pielea obosită și este important să deplasați întotdeauna rola din centrul feței spre exterior. Pentru pielea delicată din jurul ochilor, se recomandă utilizarea unei role mai mici 😉. Utilizarea regulată a rolei Uddo combinată cu îngrijirea adecvată ajută la reducerea cercurilor întunecate de sub ochi, a tumefierilor și la netezirea ridurilor 🤗. Roller Uddo ocupă primul loc în clasamentul nostru datorită prețului său onest, autenticității pietrei ochi de tigru și manoperei solide a monturii – are toate caracteristicile pe care ar trebui să le aibă o rolă perfectă! 👏

Avantaje

Uddo, Rolă de față ochi de tigru

 • piatră veritabilă ochi de tigru
 • montură solidă din aliaj durabil
 • calitate excelentă
 • poate fi răcorită la frigider
 • masează perfect fața
 • include două role
 • ambalaj frumos cu burete

Dezavantaje

Uddo, Rolă de față ochi de tigru

 • disponibil numai în anumite magazine

CRYSTALLOVE, rolă de față cu ochi de tigru

Utilizare confortabilă 8.3
Calitate 8.6
Montură 8.2
Preț 7.2
Păstrarea răcorii 8.2
Ambalaj 7.4
Permanenţa 7.5
Scorul mediu: 3.96, 1389 voturi

Testul editorului:

Pe locul al doilea în lista de role de astăzi se află rola cu piatră ochi de tigru de la CRYSTALLOVE. Rulourile au o textură plăcută și sunt bine profilate, de aceea masajul este confortabil. Rola ochi de tigru este perfectă pentru răcire în frigider și, în același timp, nu există probleme cu pătarea, rugina sau montura mată 👍. Piatra folosită în rolă are o nuanță intrigantă de marmură maro cu o structură neuniformă. Rola ochi de tigru de la CRYSTALLOVE este vândută într-o cutie mică de carton, dar deschiderea nu este îndeajuns de convenabilă pentru depozitarea zilnică a rolei 🤔. Prețul rolei este destul de ridicat, cu toate acestea, testerele noastre au observat că după un timp rolele pot scoate zgomote neplăcute la rotire 😬. Acest lucru se datorează probabil uzurii progresive a axei pe care este montat ochiul de tigru utilizat în role.

Avantaje

CRYSTALLOVE, rolă de față cu ochi de tigru

 • fabricată din piatră veritabilă ochi de tigru
 • poate fi răcorită la frigider

Dezavantaje

CRYSTALLOVE, rolă de față cu ochi de tigru

 • ambalaj nepractic
 • metal de calitate medie
 • după un timp începe să scoată zgomote neplăcute

EASY LIVIN’ Rolă de masaj facial cu ochi de tigru

Utilizare confortabilă 8.3
Calitate 8.3
Montură 8.6
Preț 6.6
Păstrarea răcorii 7.9
Ambalaj 6.8
Permanenţa 8.2
Scorul mediu: 3.91, 869 voturi

Testul editorului:

Podiumul clasamentului este închis de rola cu ochi de tigru Easy Livin, pe care testerele noastre au plasat-o pe locul al treilea. Acest produs este disponibil mai ales în magazinele online, dar marca este binecunoscută și nu trebuie să vă așteptați la falsuri. Aparatul de masaj Easy Livin are role fabricate din piatră veritabilă ochi de tigru. Datorită mărcii dovedite a producătorului, putem fi siguri că a fost folosită piatră reală, și nu un înlocuitor sintetic sau sticlă 🙂. Rola ochi de tigru Easy Livin a fost evaluată pozitiv de testerele noastre în ceea ce privește manopera, soliditatea monturii și suprafața uniformă a pietrelor, ceea ce indică o șlefuire precisă. Utilizarea regulată a aparatului de masaj a dus la o mai bună îngustare a porilor, stimularea circulației sângelui în vase și o senzație plăcută de răcire. Dezavantajele includ lipsa ambalajului dedicat și un preț categoric prea mare 💰. Rola Easy Livin este un produs de bună calitate, dar în practică s-a dovedit a fi puțin mai puțin eficientă decât liderul, rola Uddo.

Avantaje

EASY LIVIN’ Rolă de masaj facial cu ochi de tigru

 • piatră veritabilă
 • monturile sunt realizate din metal adecvat
 • se poate răci în frigider

Dezavantaje

EASY LIVIN’ Rolă de masaj facial cu ochi de tigru

 • păstrează temperatura scăzută mai slab decât rola de jad alb
 • ambalaj inestetic
 • preț ridicat

CRYSTALLOVE, MEN Aparat de masaj facial 3D cu ochi de tigru

Utilizare confortabilă 7.3
Calitate 8.3
Montură 8.3
Preț 6.5
Păstrarea răcorii 7.8
Ambalaj 7.6
Permanenţa 7.7
Scorul mediu: 3.82, 579 voturi

Testul editorului:

Următoarea rolă pe care am testat-o este al doilea produs de la marca CRYSTALLOVE din această listă, care se remarcă deoarece se adresează bărbaților. În comparație cu femeile, nu mulți bărbați decid să folosească o rolă, deci este frumos că marca a decis să pregătească un produs având în vedere bărbații 🙂. În ceea ce privește construcția, rola Crystallove Men cu ochi de tigru seamănă cu accesoriile standard, cel puțin atunci când vine vorba de rola mare. Are exact aceleași dimensiuni ca cea de pe poziția a doua din clasament. Spre deosebire de alte aparate de masaj, aici nu există o rolă mică. A doua este, de asemenea, mare și adânc crestată, ceea ce amintește de aparatele de masaj din lemn pentru picioare 🤨. Testerele noastre nu au fost încântate de această soluție neobișnuită, deoarece nu este foarte confortabilă și, în același timp, face foarte dificilă curățarea rolei de ulei sau de produse cosmetice 😞. În același timp, rola Crystallove Men cu ochi de tigru este foarte scumpă, motiv pentru care preferăm rolele clasice 😉.

Avantaje

CRYSTALLOVE, MEN Aparat de masaj facial 3D cu ochi de tigru

 • role din ochi de tigru
 • realizată estetic

Dezavantaje

CRYSTALLOVE, MEN Aparat de masaj facial 3D cu ochi de tigru

 • rolă crestată, incomodă
 • dificil de curățat
 • suprafața aurie se descuamează
 • preț ridicat

Ezoterra, Rolă cu ochi de tigru

Utilizare confortabilă 8
Calitate 6.6
Montură 7.3
Preț 8.7
Păstrarea răcorii 6.8
Ambalaj 6.8
Permanenţa 6.6
Scorul mediu: 3.63, 405 voturi

Testul editorului:

Rola ochi de tigru este unul dintre numeroasele accesorii de frumusețe pe care le-am testat ca parte a cercetărilor noastre pentru clasamentul de astăzi. Acest model special a fost realizat cu un ochi de tigru neobișnuit. Suntem conștienți de faptul că pietrele naturale au nuanțe diferite, dar testerele noastre tot au mai avut îndoieli atunci când au folosit această rolă. Ochiul tigrului folosit are o nuanță care seamănă mai mult cu jadul verde. În plus, nu menține foarte bine răceala, deci există unele îndoieli cu privire la autenticitatea pietrei folosite 😓. Rola ochi de tigru de la Ezoterra nu are un ambalaj potrivit care să poată fi folosit pentru a depozita accesoriul în fiecare zi. O anumită consolare este prețul ceva mai mic decât la unele dintre propunerile disponibile pe piață. Potrivit testerelor noastre, partea de mijloc a rolei de masaj ridică îndoieli, deoarece ies din ea elementele monturii metalice pe care se rotește rola. Are o nuanță ușor diferită de role și există șansa ca acesta să fie pur și simplu un material vopsit. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei simple role ochi de tigru, îi puteți da o șansă, dar trebuie să vă amintiți că este inferioară produselor similare din pozițiile superioare 😞.

Avantaje

Ezoterra, Rolă cu ochi de tigru

 • ochi de tigru
 • preț accesibil

Dezavantaje

Ezoterra, Rolă cu ochi de tigru

 • probabil un mâner acrilic
 • își pierde rapid răcoarea
 • după ceva timp, rolele creează rezistență la rotire

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul rolelor ochi de tigru – cele mai bune role ochi de tigru din 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul rolelor ochi de tigru – cele mai bune role ochi de tigru din 2023 Clasamentul rolelor ochi de tigru – cele mai bune role ochi de tigru din 2023 Clasamentul rolelor ochi de tigru – cele mai bune role ochi de tigru din 2023 Clasamentul rolelor ochi de tigru – cele mai bune role ochi de tigru din 2023 Clasamentul rolelor ochi de tigru – cele mai bune role ochi de tigru din 2023
4.17

Scorul mediu: 4.17

7295 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.