Clasamentul de magneziu pentru crampe, inclusiv gambe - cel mai bun magneziu pentru crampe 2023

Deficitul de magneziu este ușor de depistat, deoarece se manifestă adesea prin simptome precum ca crampe, inclusiv crampe la gambă, crampe musculare, tulburări de somn, senzație cronică de oboseală și dificultăți în a face față stresului. În farmacii și magazine, puteți găsi magneziu sub diferite forme, ceea ce vă permite să completați rapid deficiențele și să completați în mod regulat acest element important, prevenind pierderea acestuia din organism. Chiar și cantitățile mari de magneziu într-o formă neabsorbabilă nu vor ajuta pentru crampe, inclusiv la gambe. De aceea, am decis să efectuăm o analiză aprofundată și să pregătim un clasament al magneziului disponibil pe piață. Cu toate acestea, merită să acordați atenție compozițiilor, deoarece este esențial ca forma de magneziu utilizată să fie bine absorbită, cum ar fi clorura de magneziu sau citratul de magneziu. Am revizuit tabletele populare de magneziu și am pregătit un clasament de pastile pentru crampe, inclusiv gambe. Vedeți lista și alegeți cel mai bun magneziu pentru nevoile dvs.

Cel mai bun magneziu pentru crampe - recenzii

MAGNEZ + B6 FORTE, supliment cu citrat de magneziu pentru crampe, inclusiv crampe la gambă

Efecte 9.9
Absorbție 10
Preț 8.7
Eficiență 9.8
Mărimea comprimatelor 9.7
Compoziție 9.8
Fără efecte secundare 9.8
Scorul mediu: 4.84, 2510 voturi

Testul editorului:

Magneziul este un ingredient cheie pentru un sistem nervos sănătos, ajută la reducerea oboselii și a stresului și este, de asemenea, eficient pentru crampele de la gambă și contracțiile pleoapelor 💊. Suplimentul Magneziu + B6 Forte NUTRIDOME a fost lăudat pentru eficiența sa ridicată. Punctul său forte este prezența magneziului sub formă de citrat, care este una dintre formele cel mai bine absorbite de organism 💪. Aportul regulat reface nivelurile de magneziu din organism și le menține la niveluri optime 😊. Conținutul de vitamina B6 susține absorbția magneziului și are, de asemenea, un efect benefic asupra organismului. Acest produs nu numai că are un efect benefic asupra organismului, Pachetul conține 60 de capsule, ceea ce face ca Magnesium + B6 Forte NUTRIDOME să fie, de asemenea, un produs eficient. Compoziția eficientă și simplă face ca problemele legate de deficitul de magneziu și crampele la gambă să devină o raritate ✨.

Avantaje

MAGNEZ + B6 FORTE, supliment cu citrat de magneziu pentru crampe, inclusiv crampe la gambă

 • formă foarte absorbabilă – citrat de magneziu
 • supliment de vitamina B6
 • reaprovizionarea rapidă a deficienței
 • acționează asupra spasmelor musculare și a contracțiilor pleoapelor
 • 60 comprimate pe recipient
 • eficiență ridicată

Dezavantaje

MAGNEZ + B6 FORTE, supliment cu citrat de magneziu pentru crampe, inclusiv crampe la gambă

 • disponibil numai în anumite magazine

Opella Healthcare, Magne B6 Max, supliment alimentar

Efecte 8.5
Absorbție 8.9
Preț 7.8
Eficiență 7.4
Mărimea comprimatelor 7.8
Compoziție 8.2
Fără efecte secundare 8.7
Scorul mediu: 4.1, 1435 voturi

Testul editorului:

Magne-B6 Max este o opțiune populară pentru cei care caută suplimente de magneziu, cunoscută pentru reclamele sale TV 💊. Suplimentul a câștigat recunoașterea grupului nostru de testeri în principal datorită formulei sale cu citrat de magneziu și vitamina B6, care promovează o bună asimilare. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a aborda deficitul de magneziu din organism, care poate ajuta la prevenirea crampelor de vițel 👍. Singurele dezavantaje sunt cantitatea ușor mai mică de citrat de magneziu din formulare și numărul mai mic de tablete pe pachet în comparație cu liderul listei noastre 🤔.

Avantaje

Opella Healthcare, Magne B6 Max, supliment alimentar

 • conține citrat de magneziu
 • asimilabilitate
 • acționează asupra crampelor

Dezavantaje

Opella Healthcare, Magne B6 Max, supliment alimentar

 • mai puține comprimate în ambalaj
 • doză ușor mai mică de magneziu

Filofarm, Aspargin, comprimate de magneziu + potasiu

Efecte 8.3
Absorbție 8.6
Preț 8.7
Eficiență 8
Mărimea comprimatelor 8.1
Compoziție 7.5
Fără efecte secundare 6.2
Scorul mediu: 3.96, 897 voturi

Testul editorului:

Aspargin este un produs de la Filofarm, a cărui acțiune se bazează pe o combinație de magneziu și potasiu. Testerele noastre l-au evaluat pozitiv. Este un preparat care conține doze mari de magneziu și potasiu, care poate fi eficient, de exemplu, pentru crampele de la gambă sau pentru a preveni contracțiile pleoapelor. Conține câte 250 mg de potasiu și magneziu 💊 sub formă de hidroaspartat, ceea ce reprezintă o doză bine absorbită 👍. Cu toate acestea, merită să ne amintim că atât un exces, cât și o deficiență a acestor minerale pot fi problematice. Mai ales luarea unor doze mari de potasiu poate fi periculoasă 😓. Prin urmare, Aspargin este cel mai bine utilizat pe o bază ad-hoc, în special ca un supliment de potasiu, mai degrabă decât ca o sursă continuă de magneziu.

Avantaje

Filofarm, Aspargin, comprimate de magneziu + potasiu

 • preț scăzut
 • compoziție testată
 • multe tablete în ambalaj

Dezavantaje

Filofarm, Aspargin, comprimate de magneziu + potasiu

 • nu trebuie luat pentru o perioadă lungă de timp
 • o doză prea mare pentru utilizarea zilnică
 • poate duce la un exces de potasiu

AFLOFARM, NeoMag Shrinkage, supliment alimentar

Efecte 7.5
Absorbție 5.5
Preț 8.1
Eficiență 8.2
Mărimea comprimatelor 8.2
Compoziție 6
Fără efecte secundare 7.9
Scorul mediu: 3.67, 598 voturi

Testul editorului:

Aflofarm este unul dintre liderii de pe piața suplimentelor alimentare din Polonia și oferă diferite versiuni de tablete sub marca NeoMag. În timpul testelor, ne-am concentrat pe versiunea NeoMag Shrinkage, care, din păcate, nu a îndeplinit așteptările testerilor noștri. Deși produsul conține o cantitate mare de potasiu, conținutul său de magneziu este surprinzător de scăzut – doar 30 mg pe comprimat 😓. În plus, magneziul se află într-o formă slab absorbită 😬. Vitamina B6 adăugată în formulă nu îmbunătățește situația, deoarece, deși poate crește absorbția magneziului, doza sa mică nu este eficientă în prevenirea crampelor, inclusiv a crampelor la gambă. Produsul poate fi recomandat ca supliment ad-hoc de potasiu, dar nu și în cazurile în care crampele sunt rezultatul deficitului de magneziu 😞.

Avantaje

AFLOFARM, NeoMag Shrinkage, supliment alimentar

 • o mare cantitate de tablete într-un pachet
 • supliment de vitamina B6
 • doză mare de potasiu

Dezavantaje

AFLOFARM, NeoMag Shrinkage, supliment alimentar

 • doză foarte mică de magneziu
 • magneziu într-o formă slab absorbită
 • nu funcționează bine în suplimentarea deficitului de magneziu
 • raport calitate-preț slab

Doppelherz activ Pentru crampe, supliment alimentar

Efecte 6.4
Absorbție 1
Preț 8.4
Eficiență 8.5
Mărimea comprimatelor 6.9
Compoziție 6.5
Fără efecte secundare 5.9
Scorul mediu: 3.12, 418 voturi

Testul editorului:

Suplimentul alimentar cu magneziu și vitamina B6 de la binecunoscutul brand Doppelherz a fost pe ultimul loc în clasament datorită compoziției sale surprinzător de slabe 🤨. Doza de magneziu este excelentă la prima vedere – până la 300 mg. Din păcate, este oxid de magneziu, o substanță cu o biodisponibilitate drastic scăzută. În practică, diferența de solubilitate în apă în g/dm3 între oxidul de magneziu și citrat este de... 200 la 0,01 în favoarea citratului 😮 Adăugarea de fier și zinc poate afecta, de asemenea, efectele medicamentelor, cromul afectează acțiunea insulinei, ceea ce face ca Doppelherz Na skurce să nu fie potrivit pentru diabetici. Principalul avantaj al suplimentului este conținutul său de potasiu, dar nu este suficient ca Doppelherz să ajute la crampe 😞.

Avantaje

Doppelherz activ Pentru crampe, supliment alimentar

 • preț accesibil
 • disponibilitate

Dezavantaje

Doppelherz activ Pentru crampe, supliment alimentar

 • tabletă mare
 • conține magneziu în forma cea mai puțin absorbabilă
 • sulfatul de zinc poate afecta medicamentele pe care le luați
 • nu este potrivit pentru utilizare de către diabetici

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul de magneziu pentru crampe, inclusiv gambe - cel mai bun magneziu pentru crampe 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul de magneziu pentru crampe, inclusiv gambe - cel mai bun magneziu pentru crampe 2023 Clasamentul de magneziu pentru crampe, inclusiv gambe - cel mai bun magneziu pentru crampe 2023 Clasamentul de magneziu pentru crampe, inclusiv gambe - cel mai bun magneziu pentru crampe 2023 Clasamentul de magneziu pentru crampe, inclusiv gambe - cel mai bun magneziu pentru crampe 2023 Clasamentul de magneziu pentru crampe, inclusiv gambe - cel mai bun magneziu pentru crampe 2023
4.63

Scorul mediu: 4.63

7531 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.