Clasamentul unguentelor cu arnică – cel mai bun unguent cu arnică din 2023

Unguentul cu arnică este un element esențial în fiecare cabinet medicinal de casă, care poate constitui un ajutor eficient în caz de lovituri, tumefieri și vânătăi. Acțiunea unguentului cu arnică se bazează pe ingrediente naturale, cum ar fi extractul de arnică, dar adesea și de gălbenele, care au fost apreciate de secole pentru proprietățile lor vindecătoare și vindecătoare. Cu toate acestea, este important să se examineze îndeaproape compoziția produsului, deoarece multe unguente disponibile pe piață conțin aditivi artificiali inutili. În clasamentul nostru de unguente cu arnică, am luat în considerare criterii precum eficacitatea, formula, eficiența și alte aspecte. Vă invităm să vedeți lista noastră cu cele mai bune unguente cu arnică pentru 2023 pentru a alege cea mai bună opțiune.

Cel mai bun unguent cu arnică – recenzii

Saint Éternité, Unguent de gălbenele cu arnică pentru contuzii

Eficacitate 9.8
Hidratare 9.7
Preț 9.5
Fără iritații 9.8
Eficiență 10
Folosire 9.7
Compoziție 10
Scorul mediu: 4.9, 2880 voturi

Testul editorului:

Unguentul cu arnică marca Saint Éternité este un hit absolut în clasamentul nostru 😍. Recenziile pozitive ale testerelor noastre confirmă faptul că acest produs calmează eficient vânătăile, umflăturile și alte iritații ale pielii. Formula unguentului se bazează pe ingrediente naturale, cum ar fi extractul de gălbenele și arnică, precum și unt de shea și uleiuri din semințe de floarea-soarelui, migdale și lavandă 🌿. Această combinație oferă o îngrijire excepțională pentru pielea roșie, învinețită, având în același timp un efect benefic asupra pielii sensibile și uscate 🥰. Unul dintre cele mai mari avantaje ale unguentului cu arnică Saint Eternite este versatilitatea sa. Poate fi folosit cu succes pe corp, dar și pe față și buze. Testerele noastre au lăudat, de asemenea, consistența unguentului, care este perfect echilibrată. Nu este prea apos sau prea dens, ceea ce îl face mai ușor de aplicat, absorbit și oferă o senzație rapidă de calmare 😊. Unguentul de gălbenele cu arnică Saint Éternité este o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază eficacitatea bazată pe rețete simple, naturale 💖.

Avantaje

Saint Éternité, Unguent de gălbenele cu arnică pentru contuzii

 • foarte eficient împotriva vânătăilor
 • calmează iritațiile și accelerează vindecarea abraziunilor
 • compoziție naturală
 • eficiență ridicată
 • utilizare versatilă
 • textură plăcută
 • se absoarbe rapid

Dezavantaje

Saint Éternité, Unguent de gălbenele cu arnică pentru contuzii

 • disponibil numai în magazinele selectate sau în aplicația Nutridome

Arcalen, Unguent cu arnică pentru contuzii și leziuni

Eficacitate 8.2
Hidratare 8.5
Preț 7.8
Fără iritații 7.7
Eficiență 6.9
Folosire 7.7
Compoziție 8.9
Scorul mediu: 3.98, 1646 voturi

Testul editorului:

Arcalen este un unguent vindecător valoros conceput pentru a calma vânătăile și leziunile, care a dobândit o largă recunoaștere pe piață. În ciuda faptului că este un produs farmaceutic și nu un produs cosmetic, nu putea lipsi din lista noastră cu cele mai bune unguente pentru contuzii. Opiniile pozitive ale testerelor noastre confirmă eficacitatea acestui unguent în calmarea rănilor minore, vânătăilor și loviturilor. Extractele de gălbenele, arnică și scoarță de castan, care se găsesc în ea 🌿, au proprietăți antiinflamatorii, accelerează vindecarea hematoamelor și ameliorează durerea. Arcalen poate fi, de asemenea, utilizat după antrenament pentru a preveni vătămările 💪. Din păcate, testerele noastre au observat și câteva inconveniente. Ambalajul unguentului este mic și, în același timp, ineficient, ceea ce duce la o utilizare rapidă 😓. În plus, unguentul nu este universal și nu este potrivit pentru utilizare pe față, este destinat numai pentru persoanele cu vârsta peste 12 ani 🤔. Arcalen este un produs solid pentru contuzii, dar din cauza dezavantajelor menționate, nu a ocupat astăzi primul loc.

Avantaje

Arcalen, Unguent cu arnică pentru contuzii și leziuni

 • compoziție simplă
 • conține extract de gălbenele și arnică
 • efect bun asupra vânătăilor

Dezavantaje

Arcalen, Unguent cu arnică pentru contuzii și leziuni

 • capacitate mică de ambalare
 • nu este potrivit pentru utilizare pe față
 • nu poate fi utilizat sub 12 ani
 • performanță lentă

Elissa, unguent cu arnică

Eficacitate 7.9
Hidratare 7.4
Preț 7.7
Fără iritații 7.7
Eficiență 7
Folosire 7.2
Compoziție 8.5
Scorul mediu: 3.82, 1029 voturi

Testul editorului:

Unguentul cu arnică Elissa, conceput pentru calmarea loviturilor și vânătăilor, este un produs popular în casele poloneze datorită eficacității și utilizării sale versatile. Opiniile pozitive ale testerelor noastre confirmă efectele bune ale acestui unguent cu arnică. Principalul ingredient activ din unguentul cu arnică Elissa este extractul de arnică de munte, care ameliorează în mod eficient tumefierea și accelerează vindecarea loviturilor și vânătăilor 😊. Din păcate, grupa noastră de testere a observat și câteva dezavantaje. Ambalajul standard are o capacitate de numai 25 g, iar cu frecvența recomandată de utilizare de 2-4 ori pe zi, unguentul se epuizează rapid, mai ales atunci când este utilizat pe părți mai mari ale corpului 😞. Mirosul este destul de caracteristic și nu pe gustul tuturor, dar merită remarcat faptul că nu provoacă iritații. Eficacitatea în calmarea pielii este destul de bună, dar nu este un produs pentru persoanele cu piele sensibilă, deoarece unguentul cu arnică Elissa conține etanol și vaselină, care nu au un efect benefic asupra pielii. 👎.

Avantaje

Elissa, unguent cu arnică

 • acțiune eficientă
 • de înaltă calitate
 • compoziție scurtă

Dezavantaje

Elissa, unguent cu arnică

 • textură uleioasă
 • miros specific
 • performanță lentă
 • capacitate mică de ambalare
 • etanol în compoziție

Stadiopasta, unguent pentru contuzii și leziuni cu arnică

Eficacitate 7.2
Hidratare 7.1
Preț 6.5
Fără iritații 7.9
Eficiență 8.2
Folosire 7.3
Compoziție 7.8
Scorul mediu: 3.72, 686 voturi

Testul editorului:

Stadiopasta este un unguent asemănător unei paste cremoase, care oferă acțiune multidirecțională în ameliorarea tumefierilor și durerii asociate cu contuzii și leziuni. Testerele noastre au avut ocazia să testeze acest produs și și-au împărtășit opiniile. Compoziția se bazează pe argilă verde, care are proprietăți protectoare și relaxante pentru piele 🙂. Extractele de plante, cum ar fi de castan, de nalbă, de gălbenele și de arnică, îmbogățesc și mai mult această pastă, oferindu-i un efect antitumefiere și calmant 💪. Testerele au lăudat eficacitatea unguentului Stadiopasta asupra leziunilor, dar au subliniat că este dificil de utilizat. Mirosul puternic poate fi un pic iritant, dar principalul dezavantaj este necesitatea de a înfășura zona de utilizare cu folie timp de câteva ore ⌛. Producătorul însuși avertizează, de asemenea, împotriva posibilității de murdărire 😬. Aceasta înseamnă că, pentru a utiliza Stadiopasta în mod eficient, trebuie să-i acordați mult timp. Datorită compoziției sale puternice, nu este, de asemenea, potrivită pentru utilizarea pe față și pe părțile sensibile ale pielii 😓.

Avantaje

Stadiopasta, unguent pentru contuzii și leziuni cu arnică

 • efect bun asupra leziunilor
 • capacitate mare de ambalare
 • performanță bună

Dezavantaje

Stadiopasta, unguent pentru contuzii și leziuni cu arnică

 • preț ridicat
 • miros puternic
 • necesită utilizarea de folie și lăsarea timp de câteva ore
 • nu este potrivită pentru pielea sensibilă
 • pătează hainele și lenjeria de pat

Ekamedica, Unguent de arnică

Eficacitate 6.7
Hidratare 6.8
Preț 8.7
Fără iritații 7.9
Eficiență 7.3
Folosire 7.3
Compoziție 5.9
Scorul mediu: 3.62, 480 voturi

Testul editorului:

Unguentul de arnică Ekamedica închide lista noastră de astăzi. Testerele noastre nu au fost încântate de efectul acestui unguent, deși nu este un produs lipsit de avantaje. Capacitatea mare a ambalajului, prețul destul de accesibil și extractele naturale de arnica și cătină merită lăudate 👍. Din păcate, acest lucru nu are drept efect o acțiune intensivă 🤔. Testerele au observat un efect de hidratare și lubrifiere a pielii, dar, în ciuda extractului de arnică din compoziție, este puțin probabil ca unguentul Ekamedica să calmeze vânătăile și loviturile 😞. Ele au subliniat, de asemenea, că consistența a fost un pic prea subțire. Compoziția unguentului conține o mulțime de substanțe sintetice, dintre care unele au proprietăți de înfundare a porilor 🧪, motiv pentru care unguentul Ekamedika cu arnică închide clasamentul de astăzi.

Avantaje

Ekamedica, Unguent de arnică

 • capacitate mare de ambalare
 • preț accesibil

Dezavantaje

Ekamedica, Unguent de arnică

 • compoziție grea
 • poate avea efecte comedogenice
 • multe ingrediente artificiale
 • consistență puțin prea subțire

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul unguentelor cu arnică – cel mai bun unguent cu arnică din 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul unguentelor cu arnică – cel mai bun unguent cu arnică din 2023 Clasamentul unguentelor cu arnică – cel mai bun unguent cu arnică din 2023 Clasamentul unguentelor cu arnică – cel mai bun unguent cu arnică din 2023 Clasamentul unguentelor cu arnică – cel mai bun unguent cu arnică din 2023 Clasamentul unguentelor cu arnică – cel mai bun unguent cu arnică din 2023
4.27

Scorul mediu: 4.27

8640 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.