Clasamentul unguentelor pentru contuzii – cel mai bun unguent pentru vânătăi în 2023

ingrediente naturale despre care se știe de secole că au un efect pozitiv asupra proceselor de vindecare. Printre extractele medicinale care merită atenție, merită menționate extractele de gălbenele și arnică. Ambele plante funcționează bine în reducerea efectelor loviturilor, tumefierilor sau vânătăilor. Este un produs bazat pe proprietățile medicinale ale ierburilor și extractelor, de ex., gălbenele și arnică. Această plantă funcționează bine în tratamentul tumefierilor, vânătăilor și leziunilor ușoare. Unguentul obținut din aceasta este utilizat pentru a calma iritațiile și inflamația. Atunci când alegeți un unguent pentru contuzii, merită să țineți cont de compoziție, deoarece multe produse de pe piață conțin aditivi artificiali inutili. Am luat în considerare eficacitatea, formulele, eficiența și alte criterii și am revizuit unguente populare pentru vânătăi. Așa am selectat cele mai bune unguente pentru contuzii din 2023 – vezi clasamentul și alege cea mai bună opțiune

Cel mai bun unguent pentru contuzii – recenzii

Saint Éternité, Unguent de gălbenele cu arnică pentru contuzii

Eficient împotriva contuziilor 9.6
Hidratare 9.9
Preț 8.9
Fără iritații 10
Eficiență 9.9
Folosire 9.9
Compoziție 10
Scorul mediu: 4.87, 2353 voturi

Testul editorului:

Unguentul de gălbenele cu arnică Saint Éternité este foarte apreciat de testerele noastre 😍. Opiniile lor entuziaste confirmă eficacitatea acestui unguent în tratarea contuziilor și a altor iritații ale pielii. Formula produsului se bazează pe ingrediente naturale, cum ar fi gălbenele, arnică, unt de shea și semințe de floarea-soarelui, migdale dulci și uleiuri de lavandă 🌿. Această combinație armonioasă oferă o îngrijire excepțională pentru pielea învinețită și, de asemenea, acționează benefic asupra pielii sensibile și deshidratate 🥰. Testerele noastre au apreciat acțiunea rapidă a unguentului, care calmează eficient contuziile și vânătăile, susține procesul de regenerare a pielii și hidratează zonele uscate. Unul dintre cele mai mari avantaje ale unguentului Saint Éternité este versatilitatea sa. Poate fi folosit atât pe corp, cât și pe față, inclusiv pe pielea de sub ochi. Consistența unguentului este perfect echilibrată, ceea ce înseamnă că nu lasă un strat gras și este ușor de aplicat 😊. Unguentul de gălbenele cu arnică Saint Éternité este o alegere excelentă pentru persoanele care caută soluții naturale și eficiente pentru calmarea vânătăilor și iritațiilor pielii. Testerele noastre nu au avut nicio îndoială că acesta este liderul listei 💖.

Avantaje

Saint Éternité, Unguent de gălbenele cu arnică pentru contuzii

 • eficacitate ridicată împotriva contuziilor
 • compoziție naturală
 • eficiență ridicată
 • aplicare versatilă
 • calmează iritațiile și accelerează vindecarea abraziunilor
 • textură plăcută
 • se absoarbe rapid

Dezavantaje

Saint Éternité, Unguent de gălbenele cu arnică pentru contuzii

 • disponibil numai în magazinele selectate sau în aplicația Nutridome

Arcalen, Unguent pentru contuzii și leziuni

Eficient împotriva contuziilor 9
Hidratare 7.5
Preț 8.9
Fără iritații 8.4
Eficiență 6.1
Folosire 6.8
Compoziție 9.2
Scorul mediu: 4, 1344 voturi

Testul editorului:

Arcalen este un unguent popular de vindecare pentru contuzii și leziuni care a câștigat o largă recunoaștere pe piață. Ca produs farmaceutic, nu este un produs cosmetic, dar nu putea lipsi din lista celor mai bune unguente pentru contuzii. Testerele noastre au lăudat eficacitatea unguentului în calmarea rănilor minore, vânătăilor și loviturilor. Extractele de gălbenele, arnică și scoarță de castan 🌿 au proprietăți antiinflamatorii, accelerează vindecarea hematoamelor și ameliorează durerea. Arcalen poate fi, de asemenea, utilizat după antrenament pentru a preveni vătămările 💪. Din păcate, testerele noastre au observat și câteva dezavantaje. Ambalajul unguentului este mic și, în același timp, nu foarte eficient, ceea ce duce la un consum rapid 😓. În plus, unguentul nu este universal, nu este potrivit pentru utilizare pe față și este destinat numai pentru persoanele cu vârsta peste 12 ani 🤔. Arcalen este un produs solid pentru contuzii, dar din cauza dezavantajelor menționate, nu a putut câștiga astăzi primul loc.

Avantaje

Arcalen, Unguent pentru contuzii și leziuni

 • compoziție simplă
 • conține extract de gălbenele și arnică
 • efect bun asupra vânătăilor

Dezavantaje

Arcalen, Unguent pentru contuzii și leziuni

 • capacitate mică de ambalare
 • nu este potrivit pentru utilizare pe față
 • nu poate fi utilizat sub 12 ani
 • performanță lentă

Altacet, gel pentru contuzii și vânătăi

Eficient împotriva contuziilor 9.2
Hidratare 5.9
Preț 9
Fără iritații 7
Eficiență 6.9
Folosire 8.9
Compoziție 7.5
Scorul mediu: 3.89, 840 voturi

Testul editorului:

Altacet este prezent în casele poloneze de mulți ani. Are un efect calmant asupra contuziilor, vânătăilor și rănilor. De asemenea, ajută în caz de tumefiere 👍. Grupa noastră de testere a lăudat efectele produsului Altacet. Gelul ameliorează efectele contuziilor și reduce durerea 🙂. Testerele au lăudat consistența ușoară și absorbția rapidă a produsului. Pe de altă parte, 75 g se epuizează destul de repede dacă gelul este aplicat pe suprafețe mai mari ale corpului. Dezavantajul este, de asemenea, versatilitatea scăzută, deoarece Altacet nu este potrivit pentru față și pielea sensibilă 😞. Acest lucru se datorează compoziției sale bazate pe etanol pur 🧪. Producătorul însuși informează despre posibilitatea arderii, mâncărimii și chiar a macerării pielii și a reacțiilor eritematoase 😬. Din acest motiv, putem recomanda gelul Altacet ca soluție pe termen scurt pentru contuzii, dar dacă trebuie să-l utilizați pentru o perioadă mai lungă de timp, este mai bine să optați pentru formule mai prietenoase cu pielea.

Avantaje

Altacet, gel pentru contuzii și vânătăi

 • efect bun asupra contuziilor
 • eficient împotriva vânătăilor și umflăturilor
 • preț accesibil

Dezavantaje

Altacet, gel pentru contuzii și vânătăi

 • poate provoca arsuri și mâncărime
 • irită pielea
 • nu este potrivit pentru utilizare prelungită
 • nu este potrivit pentru pielea sensibilă
 • compoziție pe bază de etanol

Elissa, unguent cu arnică

Eficient împotriva contuziilor 8.5
Hidratare 6.9
Preț 9
Fără iritații 7.9
Eficiență 6.5
Folosire 7.8
Compoziție 6.9
Scorul mediu: 3.82, 560 voturi

Testul editorului:

Unguentul cu arnică Elissa pentru contuzii și vânătăi este foarte popular în gospodăriile poloneze datorită eficacității și aplicării sale versatile. Testerele noastre au confirmat calitatea bună a acestui produs. Principalul ingredient al unguentului cu arnică Elissa este extractul de inflorescență de arnică de munte, care calmează eficient vânătăile și reduce tumefierile 😊. Cu toate acestea, testerele noastre au observat o performanță scăzută a produsului. Un ambalaj standard conține numai 25 g. Cu consumul recomandat de 2-4 ori pe zi, unguentul se termină rapid. Mai ales atunci când este utilizat pe părți mai mari ale corpului 😞. Mirosul este destul de distinctiv, dar nu provoacă iritații. Eficacitatea în calmarea contuziilor este bună, dar dezavantajul, în special pentru persoanele cu piele sensibilă, pot fi etanolul și vaselina conținute în compoziție 👎

Avantaje

Elissa, unguent cu arnică

 • acțiune eficientă
 • de înaltă calitate
 • compoziție scurtă

Dezavantaje

Elissa, unguent cu arnică

 • textură uleioasă
 • miros specific
 • performanță lentă
 • capacitate mică de ambalare
 • etanol în compoziție

Flos-Lek, gel de arnică pentru contuzii și vânătăi

Eficient împotriva contuziilor 8.4
Hidratare 6.8
Preț 7.7
Fără iritații 6.4
Eficiență 6.5
Folosire 8.2
Compoziție 7.2
Scorul mediu: 3.66, 392 voturi

Testul editorului:

Gelul de arnică Flos-Lek pentru contuzii și vânătăi este un produs care, deși nu este un unguent, a fost inclus în testele noastre datorită popularității sale printre produsele pentru vânătăi. Producătorul recomandă, de asemenea, utilizarea acestuia pe capilare dilatate și vânătăi. Testerele noastre au fost mulțumite de efectul său asupra zonelor vătămate ale corpului 😉. Se simte un efect de răcire și calmare, cu toate acestea, unele dintre testere au raportat o senzație de arsură pe piele după primele câteva aplicații ale gelului 🔥. În plus, conținutul său ridicat de glicerină poate înfunda porii, ceea ce înseamnă că poate fi comedogenic și poate contribui la formarea punctelor negre 😞. O altă problemă raportată de testere a fost eficiența scăzută a gelului, ceea ce înseamnă că gelul cu arnică Flos-Lek nu durează mult.

Avantaje

Flos-Lek, gel de arnică pentru contuzii și vânătăi

 • efect de răcorire
 • calmează contuziile
 • consistență

Dezavantaje

Flos-Lek, gel de arnică pentru contuzii și vânătăi

 • inițial, poate provoca o senzație de arsură
 • conținutul ridicat de glicerină poate avea efect comedogenic
 • performanță lentă
 • se consumă rapid atunci când este aplicat pe părți mai mari ale corpului

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul unguentelor pentru contuzii – cel mai bun unguent pentru vânătăi în 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul unguentelor pentru contuzii – cel mai bun unguent pentru vânătăi în 2023 Clasamentul unguentelor pentru contuzii – cel mai bun unguent pentru vânătăi în 2023 Clasamentul unguentelor pentru contuzii – cel mai bun unguent pentru vânătăi în 2023 Clasamentul unguentelor pentru contuzii – cel mai bun unguent pentru vânătăi în 2023 Clasamentul unguentelor pentru contuzii – cel mai bun unguent pentru vânătăi în 2023
4.95

Scorul mediu: 4.95

7058 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.