Clasamentul masajelor pentru fața umflată – cel mai bun masaj pentru fața umflată 2023

Masajul facial este un tratament popular de înfrumusețare care oferă multe beneficii pentru piele și bunăstarea generală. Un masaj facial poate ajuta la relaxarea mușchilor feței și gâtului, ceea ce poate aduce un sentiment de relaxare profundă. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a reduce stresul și tensiunea. De asemenea, crește presiunea circulației sângelui în piele, permițând mai mult oxigen și substanțe nutritive să ajungă la piele, ceea ce contribuie la îmbunătățirea aspectului general al pielii. Tensiunea pe termen lung în mușchii faciali poate duce la riduri și alte probleme ale pielii. Masajul poate ajuta la relaxarea acestor mușchi, ceea ce ameliorează tensiunea și îmbunătățește elasticitatea pielii. Masajul ajută la scăderea toxinelor din piele și, în plus, reduce umflarea și umflăturile. O față umflată se transformă într-una odihnită și mai atrăgătoare din punct de vedere vizual. Unele tehnici de masaj facial pot ajuta la ridicarea contururilor feței și la îmbunătățirea formei acesteia. Foarte important, masajul crește absorbția produselor de îngrijire a pielii, astfel încât pielea să poată utiliza mai bine ingredientele active conținute în creme și seruri. Masajul facial regulat vă poate ajuta să vă mențineți pielea sănătoasă și tânără prin îmbunătățirea texturii și tonusului. Un masaj facial poate fi o experiență foarte plăcută care ajută la reducerea stresului și a tensiunii, precum și la îmbunătățirea bunăstării generale. O față umflată reduce încrederea în sine și ne face să ne simțim inconfortabil în propria piele, deci este o idee bună să folosiți un masaj facial. Datorită disponibilității masajelor, puteți efectua un masaj chiar și în fiecare zi. Pentru ca fața umflată să nu-ți mai strice starea de spirit, am alcătuit pentru tine o prezentare generală a celor mai bune aparate de masaj facial. Vezi topul nostru 5!

Cele mai bune masaje pentru fața umflată - recenzii

Uddo, rola de masaj facial din jad alb pentru a reduce cercurile întunecate și pufnirea

Efecte 9.9
Preț 9.8
Calitate 9.9
Confortul tratamentului 9.7
Apariție 10
Material de construcție 9.8
Eficacitate 9.9
Scorul mediu: 4.93, 2484 voturi

Testul editorului:

Rola de masaj facial de la UDDO este echipată cu două role de dimensiuni diferite, care sunt realizate din naturala 🌿 piatra prețioasă - jad alb. Această piatră este rece, datorită căreia masajul stimulează circulația sângelui și a limfei, acționând în același timp asupra tensiunii pielii 🤗. Testerele noastre au observat că fața umflată, după aplicarea unui masaj cu role de jad, revine la normal 👱🏻‍♀️. Pielea devine mai strânsă și ridurile nu mai sunt vizibile. Rola îngustă vă permite să eliminați cercurile întunecate de sub ochi și să masați zona nasului, în timp ce cea largă este perfectă pentru netezirea unor părți mai mari ale feței, de exemplu fruntea sau bărbia. Tratamentul este placut 😊, relaxant si aduce rezultate imediate. Masajul cu jad ajută, de asemenea, la scăderea toxinelor din organism. Rola poate fi, de asemenea, utilizată pentru a răspândi produsele cosmetice de îngrijire a pielii pe față – prin masaj, ingredientele active sunt absorbite mai repede în piele 🤩. Roller Uddo este un produs de top care va dura foarte mult timp - rolele nu se zgârie, se rotesc frumos, iar părțile metalice nu ruginesc 👌. Produsul este vândut într-o cutie convenabilă care îl face ușor de depozitat mai târziu. De asemenea, merită acordată atenție aspectului masajului – va fi cu siguranță o decorare a oricărei băi.

Avantaje

Uddo, rola de masaj facial din jad alb pentru a reduce cercurile întunecate și pufnirea

 • calitate foarte înaltă
 • jad natural
 • două dimensiuni de arbore
 • relaxează
 • nu se oxidează
 • accelerează absorbția ingredientelor active adânc în piele
 • ajută la scăderea toxinelor din organism
 • îmbunătățește circulația sângelui și fluxul limfatic
 • ajută la eliminarea cearcănelor de sub ochi
 • efecte imediate
 • strânge pielea
 • reduce aspectul ridurilor
 • îmbunătățește starea pielii

Dezavantaje

Uddo, rola de masaj facial din jad alb pentru a reduce cercurile întunecate și pufnirea

 • disponibil numai în farmaciile selectate

Fluff, cuarț roz Gua Sha, piatră pentru masaj facial

Efecte 8.1
Preț 7.9
Calitate 8.2
Confortul tratamentului 8.1
Apariție 8
Material de construcție 8.2
Eficacitate 7.9
Scorul mediu: 4.03, 1419 voturi

Testul editorului:

Gua Sha este o piatră de masaj realizată de Fluff din cuarț roz. Este o piatră lustruită în așa fel încât să se potrivească anatomic formei feței și mâinii în care o ținem în timpul masajului 🤩. Din păcate, chiar dacă producătorul o descrie ca fiind "cuarț roz", nu avem niciun control asupra culorii pe care o obțineți 🤔 - s-ar putea ca piatra să fie albă. Acest lucru se datorează originii naturale a produsului. Piatra vă menține rece pentru o lungă perioadă de timp și poate face o treabă excelentă de a face față unei fețe umflate. Un masaj delicat îmbunătățește circulația. Produsul este vândut în ambalaje care facilitează depozitarea produsului 👍. Potrivit testerilor noștri, masajul cu pietre nu este la fel de confortabil și plăcut ca cel efectuat cu o rolă de masaj. De asemenea, îndeplinește mai puține funcții decât o rolă, iar prețul său nu este mult mai mic.

Avantaje

Fluff, cuarț roz Gua Sha, piatră pentru masaj facial

 • frumos șlefuit
 • se păstrează rece pentru o perioadă lungă de timp
 • normalizează umflăturile faciale
 • îmbunătățește circulația
 • ambalaje de depozitare

Dezavantaje

Fluff, cuarț roz Gua Sha, piatră pentru masaj facial

 • nu este la fel de funcțional ca o rolă
 • nu avem nicio influență asupra culorii pe care o obțineți
 • masajul nu este la fel de plăcut ca cel făcut cu o rolă

Easy Livin, Ice Roller, Rola de răcire și de întărire pentru masaj facial și corporal

Efecte 8.3
Preț 8
Calitate 8.1
Confortul tratamentului 7.8
Apariție 7.6
Material de construcție 8.2
Eficacitate 8.1
Scorul mediu: 4.01, 887 voturi

Testul editorului:

Ice Roller este o rolă de răcire pentru masajul feței și corpului de la Easy Livin. Rola este completată cu bile de hidrogel care trebuie să fie înghețate. Este o formă eficientă de întărire a pielii, dar nu este la fel de confortabilă cum pare la prima vedere. Testerele noastre s-au plâns că rola pusă în congelator peste noapte 🌙, dimineața este prea tare și nu vrea să se întoarcă. De asemenea, se întâmplă ca bilele, după ce au petrecut o noapte în congelator, să împingă dopul și să se verse. Cu toate acestea, pentru ca rola să își facă treaba, cel mai bine este să o ținem la frigider timp de aproximativ 2-3 ore, și nu toată lumea are ocazia pentru o rutină de dimineață atât de lungă ⌛, care este momentul în care fața este cel mai adesea umflată și are nevoie de un masaj. Easy Livin Ice Roller este, prin urmare, bun pentru persoanele cărora le place să testeze soluții inovatoare, au mult timp liber și multă răbdare. Noi alegem clasicii 😉.

Avantaje

Easy Livin, Ice Roller, Rola de răcire și de întărire pentru masaj facial și corporal

 • se păstrează rece pentru o perioadă lungă de timp
 • ajută la reducerea umflăturilor
 • formulă inovatoare de fermitate a pielii

Dezavantaje

Easy Livin, Ice Roller, Rola de răcire și de întărire pentru masaj facial și corporal

 • trebuie să înveți să o folosești
 • rola nu se rotește întotdeauna corect
 • bilele se răstoarnă uneori
 • trebuie să vă amintiți să puneți rola în congelator la momentul potrivit
 • un produs pentru bolnav

Fluff, role de jad pentru masaj facial

Efecte 7.8
Preț 8.4
Calitate 7.3
Confortul tratamentului 7.6
Apariție 7.9
Material de construcție 8.5
Eficacitate 7.9
Scorul mediu: 3.96, 591 voturi

Testul editorului:

Rola de masaj facial Fluff are 2 dimensiuni de role de jad, astfel încât este posibilă masarea întregii fețe, inclusiv a zonei ochilor. Deci, putem lupta cu cercurile întunecate sub ochi, iar o față umflată este o problemă care nu ne va mai preocupa 🥰. Rola de masaj facial Fluff, ca și primul element din clasamentul nostru, este fabricată din jad. Prețul său este mult mai mic, din păcate, calitatea este, de asemenea, 👎. Piatra în sine este naturală, se menține rece și masează așa cum ar trebui, dar calitatea pieselor metalice lasă mult de dorit. Rola scârțâie, ceea ce face ca tratamentul să fie iritant în loc să fie plăcut. Testerele noastre au comparat rolele între ele și sa dovedit că unele dintre ele sunt strâmbe. Se poate folosi doar răcoarea naturală a jadului, deoarece după răcirea artificială, de exemplu în frigider, stratul auriu se poate desprinde 😞. Datorită contactului direct cu pielea, rola trebuie spălată frecvent. Și aici există o problemă, și anume că rugina poate apărea rapid pe părțile metalice ale aparatului de masaj. În opinia noastră, este mai bine să investiți într-un produs mai bun și să vă economisiți nervii și timpul petrecut pentru a cumpăra un alt produs. În acest caz, există riscul să nu ne bucurăm de rolă prea mult timp.

Avantaje

Fluff, role de jad pentru masaj facial

 • jad natural
 • poate fi folosit în jurul ochilor
 • ajută la reducerea umflăturilor
 • preț scăzut

Dezavantaje

Fluff, role de jad pentru masaj facial

 • părțile metalice nu sunt de bună calitate
 • rola scârțâie
 • unele exemplare sunt strâmbe
 • stratul auriu se poate desprinde
 • rola poate începe să se oxideze

Easy Livin, Gold Derma 24K, aparat de masaj facial

Efecte 7.8
Preț 7.4
Calitate 7.6
Confortul tratamentului 7.8
Apariție 7.1
Material de construcție 7.2
Eficacitate 7.7
Scorul mediu: 3.76, 414 voturi

Testul editorului:

Easy Livin Gold Derma 24 K este o propunere foarte interesantă. Este un aparat de masaj din cupru cu numeroase proeminențe, acoperit cu un strat subțire de aur de 24 de carate ✨. Proeminențele au un efect pozitiv asupra circulației, în timp ce cuprul și aurul au un efect bactericid. Din păcate, testeriștii noștri au observat că stratul placat cu aur se uzează foarte repede, ceea ce îi face aspectul neatractiv în scurt timp 😞. În plus, este dificil de curățat - murdăria se adună pe părțile laterale ale rolei și între filete. Easy Livin Gold Derma 24K nu trebuie utilizat de persoane deosebit de sensibile, precum și de diabetici, deoarece efectul masajului este puternic și poate deteriora cu ușurință epiderma 🤨. Nu este potrivit pentru masarea pielii din jurul ochilor. Spre deosebire de produsele anterioare din lista noastră, Gold Derma 24K nu are un efect de răcire care să reducă umflăturile faciale. După cum puteți ghici, prețul masajului este ridicat, în opinia noastră disproporționat față de calitate.

Avantaje

Easy Livin, Gold Derma 24K, aparat de masaj facial

 • îmbunătățește circulația
 • acțiune bactericidă
 • conține aur de 24K

Dezavantaje

Easy Livin, Gold Derma 24K, aparat de masaj facial

 • dispare rapid
 • dificil de păstrat curat
 • nu poate fi utilizat de persoanele cu diabet zaharat
 • nerecomandat persoanelor cu piele sensibilă
 • nu trebuie utilizat în jurul ochilor
 • nu are un efect de răcire care reduce umflarea
 • preț ridicat

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul masajelor pentru fața umflată – cel mai bun masaj pentru fața umflată 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul masajelor pentru fața umflată – cel mai bun masaj pentru fața umflată 2023 Clasamentul masajelor pentru fața umflată – cel mai bun masaj pentru fața umflată 2023 Clasamentul masajelor pentru fața umflată – cel mai bun masaj pentru fața umflată 2023 Clasamentul masajelor pentru fața umflată – cel mai bun masaj pentru fața umflată 2023 Clasamentul masajelor pentru fața umflată – cel mai bun masaj pentru fața umflată 2023
4.02

Scorul mediu: 4.02

7451 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.