Clasamentul paletelor de farduri de pleoape – cele mai bune palete de farduri din 2023

Paleta de farduri de pleoape este un element cheie în geanta cosmetică a fiecărei iubitoare de machiaj. Acest produs cosmetic este folosit pentru a accentua și sculpta ochii, dând intensitate și profunzime privirii. Paletele de farduri de pleoape pe care le-am inclus în lista noastră sunt produse populare din diferite game de prețuri. De aceea, am decis să le supunem unei evaluări detaliate și să vedem care paletă de farduri de pleoape s-a dovedit a fi cea mai bună. Criteriile de evaluare au inclus varietatea de culori, durabilitatea pe pleoapă, calitatea pigmentului, precum și confortul utilizării. Vezi lista noastră și alege paletele de farduri de pleoape care îți vor permite să creezi machiajul perfect, asigurând în același timp o aplicare confortabilă și rezistență pentru toată ziua.

Cele mai bune palete de farduri de pleoape – recenzii

NUTRIDOME, Delicious Eyeshadow Palette, paletă de farduri de pleoape mate și lucioase

Pigmentare 9.9
Culori 10
Permanenţa 9.9
Preț 8.3
Consistența 9.8
Eficiență 9.8
Ambalaj 9.3
Scorul mediu: 4.79, 1959 voturi

Testul editorului:

Paleta de farduri de pleoape Delicious Eyeshadow Palette marca NUTRIDOME a fost îndrăgită de grupa noastră de testere! 😍 Noua propunere a mărcii constă în zece nuanțe bogate cu finisaje mate și lucioase. 5 mate și 5 lucioase (inclusiv glitter fenomenal). Culorile surprind nu numai prin varietatea lor, ci și prin durabilitate 😏. Alegerea tonurilor clasice permite crearea unui aspect de machiaj de efect în multe variante, atât pentru utilizare zilnică, cât și pentru evenimente speciale ✨. Pigmentarea bogată a paletei de farduri de pleoape Nutridome oferă o acoperire excelentă, iar textura lor facilitează amestecarea. Produsul nu se sfărâmă și nu creează dungi pe pleoape, ceea ce este esențial pentru a obține un efect perfect 🥰. Testerele au apreciat versatilitatea și eficiența paletei, ceea ce o face o alegere bună indiferent de tipul de frumusețe 🤗. Ele au remarcat, de asemenea, amestecarea excelentă a fardurilor. În plus, ambalajul compact și ușor este ușor de transportat, iar prețul este corect. O recomandăm cu siguranță, mai ales pentru ocaziile speciale când vrei să strălucești! 💖

Avantaje

NUTRIDOME, Delicious Eyeshadow Palette, paletă de farduri de pleoape mate și lucioase

 • set de 10 nuanțe de efect, de lungă durată.
 • include un glitter excelent
 • pigmentare ridicată pentru o acoperire perfectă.
 • amestecare ușoară.
 • nu se sfărâmă și nu se reflectă pe pleoape.
 • universalitate
 • paletă ușor și comodă

Dezavantaje

NUTRIDOME, Delicious Eyeshadow Palette, paletă de farduri de pleoape mate și lucioase

 • disponibil numai în anumite magazine

Anastasia Beverly Hills, Modern Renaissance, paletă de farduri

Pigmentare 9.5
Culori 9.1
Permanenţa 9.4
Preț 4.5
Consistența 6.9
Eficiență 7.9
Ambalaj 8.9
Scorul mediu: 4.02, 1119 voturi

Testul editorului:

Modern Renaissance de la marca Anastasia Beverly Hills este o paletă de farduri de pleoape care, în ciuda unor dezavantaje, este cu siguranță populară. Cele 14 nuanțe diferite permit crearea multor stilizări, iar pensula inclusă în set asigură o aplicare precisă 🤩. Culorile intense au o durabilitate ridicată și nu se estompează în timpul zilei, indiferent dacă este vorba de nuanțe mate, lucioase sau perlate 👍.👍 Deși unele testere au observat textura ușor uscată a nuanțelor mate și consistența fragilă a fardului de pleoape, ele au subliniat, de asemenea, acoperirea bună. Gramajul scăzut a fost o problemă pentru unele persoane, dar paleta Modern Renaissance câștigă, în general, laude pentru versatilitate și caracterul său luxos. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că este o paletă scumpă 💰 care, din păcate, se consumă rapid 😓.

Avantaje

Anastasia Beverly Hills, Modern Renaissance, paletă de farduri

 • finisaje variate pentru farduri de pleoape
 • calitate foarte bună a fardurilor
 • conține destul de multe nuanțe
 • pigmentare ridicată

Dezavantaje

Anastasia Beverly Hills, Modern Renaissance, paletă de farduri

 • preț extrem
 • fardurile sunt fragile
 • culorile mate au un aspect uscat
 • gramaj scăzut

Makeup Revolution ReLoaded, Fundamental, paletă de farduri

Pigmentare 8.6
Culori 8.4
Permanenţa 7.1
Preț 8.7
Consistența 8.4
Eficiență 8.4
Ambalaj 4.9
Scorul mediu: 3.9, 700 voturi

Testul editorului:

Makeup Revolution ReLoaded în varianta Fundamental este o paletă de farduri de pleoape care cu siguranță va atrage atenția iubitoarelor de culori intense și lucioase 👍. Avantajele sale includ culori profund saturate datorită pigmentării bogate și o varietate de finisaje care permit aplicarea machiajului pentru orice ocazie. Testerele au evaluat paleta ca fiind ușor de aplicat, fără a crea dungi pe pleoape 😏. Nuanțele sunt în mare parte sclipitoare ✨. În ciuda prețului atractiv, acest produs nu este lipsit de dezavantajele sale: durabilitate scăzută a fardurilor, tendința de a se fărâmița și fragilitatea constantă a ambalajului, în special a balamalelor, sunt probleme care afectează invariabil paleta de farduri de pleoape Makeup Revolution, indiferent de culori 😬. În plus, prezența unui ingredient comedogenic, palmitatul de etilhexil, poate fi o problemă pentru persoanele cu piele sensibilă 🧪. Totuși, gama largă de variante și prețul accesibil fac din această paletă o opțiune atractivă pentru cei care caută o soluție bugetară.

Avantaje

Makeup Revolution ReLoaded, Fundamental, paletă de farduri

 • variante multiple la alegere
 • disponibilitate
 • nuanțe mate și lucioase
 • preț accesibil

Dezavantaje

Makeup Revolution ReLoaded, Fundamental, paletă de farduri

 • durabilitate destul de scăzută
 • se fărâmițează ușor
 • ambalaj fragil (problema constantă a balamalelor rupte)
 • palmitat de etilhexil comedogenic în compoziție

Huda Beauty, Desert Dusk, paletă de farduri

Pigmentare 9.1
Culori 7.6
Permanenţa 8
Preț 4.6
Consistența 7.1
Eficiență 8.1
Ambalaj 9
Scorul mediu: 3.82, 466 voturi

Testul editorului:

Paleta de farduri de pleoape Desert Dusk de la Huda Beauty, un brand fondat de o cunoscută bloggeriţă de beauty, din păcate nu s-a ridicat pe deplin la nivelul așteptărilor, chiar dacă pare a fi atractivă datorită tonurilor sale bogate, pământii 🤔. Se compune din 18 farduri de pleoape diferite cu pigmentare bună 👍, cu toate acestea, unele dintre ele tind să se fărâmițeze și textura lor poate fi puțin uscată. Lipsa culorilor deschise, neutre face dificilă crearea stilizărilor de zi. Principala surpriză, totuși, s-a dovedit a fi prețul - depășește cu mult calitatea și versatilitatea oferite de paletă 💰💰💰. În ciuda existenței unor avantaje, cum ar fi calitatea înaltă a fardurilor de pleoape sau oglinda practică, satisfacția generală este oarecum redusă, deoarece se pare că plătim în principal pentru marcă și nu pentru valoarea reală a produsului 😞.

Avantaje

Huda Beauty, Desert Dusk, paletă de farduri

 • selecție largă de nuanțe și finisaje
 • pigmentare bună
 • farduri de pleoape de înaltă calitate

Dezavantaje

Huda Beauty, Desert Dusk, paletă de farduri

 • preț foarte ridicat,
 • unele farduri pot să se fărâmițeze
 • fără nuanțe deschise, neutre
 • destul de uscate

Ingrid Cosmetics x TEAM X, Euphoria, paletă de farduri de pleoape

Pigmentare 6.6
Culori 7.7
Permanenţa 8
Preț 7.2
Consistența 6.5
Eficiență 7.9
Ambalaj 7.1
Scorul mediu: 3.65, 326 voturi

Testul editorului:

Paleta de farduri de pleoape Euphoria de la Ingrid Cosmetics x TEAM X este rezultatul unei colaborări cu un grup cunoscut de influenceri 🤩. Amestecul de opt farduri intens colorate variază de la auriu clasic la roz minunat. Deși paleta permite crearea unor stilizări pentru multe ocazii și asigură durabilitatea machiajului, opiniile grupei noastre sunt mixte 🤔. Testerele au apreciat ambalajul compact și ușurința de amestecare, dar au remarcat câteva dezavantaje. În primul rând, se pare că plătiți în principal pentru numele mărcii și drepturile de utilizare a denumirii TEAM X 😓. Pigmentarea este doar medie, iar consistența fardurilor este destul de uscată, ceea ce poate face dificilă aplicarea. În plus, fardurile de pleoape lucioase se pot lipi neplăcut de pleoape. Toate acestea afectează evaluarea finală a produsului, care este cea mai joasă de pe listă 😞.

Avantaje

Ingrid Cosmetics x TEAM X, Euphoria, paletă de farduri de pleoape

 • nuanțe frumoase
 • durabilitate plăcută
 • se amestecă bine

Dezavantaje

Ingrid Cosmetics x TEAM X, Euphoria, paletă de farduri de pleoape

 • se plătește în principal pentru marcă
 • pigmentare medie
 • consistență uscată
 • fardurile lucioase se lipesc de pleoape

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul paletelor de farduri de pleoape – cele mai bune palete de farduri din 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul paletelor de farduri de pleoape – cele mai bune palete de farduri din 2023 Clasamentul paletelor de farduri de pleoape – cele mai bune palete de farduri din 2023 Clasamentul paletelor de farduri de pleoape – cele mai bune palete de farduri din 2023 Clasamentul paletelor de farduri de pleoape – cele mai bune palete de farduri din 2023 Clasamentul paletelor de farduri de pleoape – cele mai bune palete de farduri din 2023
4.03

Scorul mediu: 4.03

5876 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.