Clasamentul produselor cosmetice pentru dermatita atopică – cele mai bune produse cosmetice pentru dermatita atopică în 2023

Produsele cosmetice și unguentele pentru dermatita atopică și problemele legate de pielea uscată sunt produse cosmetice care ar trebui să reducă în primul rând mâncărimea și să îmbunătățească starea și aspectul pielii. Dermatita atopică se caracterizează prin mâncărime, uscăciune a pielii și tendință de iritare, deci este important ca preparatele utilizate să hidrateze și să lubrifieze epiderma. Atunci când alegeți un unguent, merită să acordați atenție la ingredientele naturale și extractele de plante, care sunt o alternativă la steroizii utilizați în tratamentul tradițional al dermatitei atopice. Unguentele hidratante ajută la calmarea mâncărimii, hrănesc pielea, reduc uscăciunea, calmează inflamația și întăresc bariera protectoare a epidermei. Vedeți clasamentul nostru cu cele mai bune produse cosmetice pentru dermatita atopică disponibile pe piață!

Cele mai bune produse cosmetice pentru dermatita atopică – recenzii

Saint Éternité, unguent de cânepă pentru dermatită atopică

Iritație calmantă 9.9
Reducerea mâncărimii 9.7
Preț 8.7
Eficiență 10
Consistența 9.8
Absorbție 9.7
Compoziție 10
Scorul mediu: 4.85, 2529 voturi

Testul editorului:

Testerele noastre au evaluat în unanimitate acest unguent pentru dermatita atopică ca fiind cel mai plăcut de utilizat. După cum au recunoscut, unguentul de cânepă Saint Eternite a făcut o impresie pozitivă în primul rând pentru marea sa eficacitate 💪. De asemenea, s-a menționat mirosul său discret, nu la fel de puternic și „de farmacie" ca în cazul produselor similare. Consistența permite acoperirea confortabilă a zonelor bolnave sau schimbate. După doar câteva zile de utilizare, pielea a fost vizibil mai moale și hidratată 💧 Senzația de iritare a fost redusă considerabil și zonele uscate au dispărut. Unguentul are un bun efect antiinflamator și vindecă. Acest lucru se datorează formulei naturale compuse interesant 🌿, în care se combină ingrediente înzestrate cu proprietăți regenerative extraordinare, cum ar fi untul de shea, uleiul de cânepă calmant și vitamina E, cunoscută sub numele de vitamina tinereții 😊. Ambalajul produsului ajunge pentru destul de mult timp, deci aici unguentul Saint Eternite câștigă puncte suplimentare pentru performanță.

Avantaje

Saint Éternité, unguent de cânepă pentru dermatită atopică

 • calmează eficient iritațiile
 • calmează instantaneu
 • hidratează în profunzime
 • compoziție naturală
 • textură plăcută
 • rezultate vizibile rapid
 • preț accesibil

Dezavantaje

Saint Éternité, unguent de cânepă pentru dermatită atopică

 • disponibil numai în magazinul și aplicația Nutridome

Emolium Dermocare, cremă pentru piele uscată, sensibilă și predispusă la alergii

Iritație calmantă 8.3
Reducerea mâncărimii 8.3
Preț 8.2
Eficiență 8.3
Consistența 7.1
Absorbție 7.1
Compoziție 8.2
Scorul mediu: 3.97, 1445 voturi

Testul editorului:

Deși promovată în principal ca o cremă pentru cei mici, Emolium Dermocare are, de asemenea, un efect bun asupra pielii atopice problematice la adulți. Crema Emolium Dermocare este o alegere bună pentru persoanele cu piele sensibilă, uscată și mâncărime. Formula cremei ajută la reconstruirea barierei lipidice naturale, îmbunătățind nivelul de hidratare și oferind protecție împotriva iritațiilor 👍. Testerele noastre au fost mulțumite de efectul rapid de hidratare și ameliorare a mâncărimii. Din păcate, unele dintre ele au simțit un strat uleios pe piele și nu le-a plăcut prezența parafinei în compoziție 🤔. În cazul pielii extrem de sensibile, au apărut și iritații ocazionale.

Avantaje

Emolium Dermocare, cremă pentru piele uscată, sensibilă și predispusă la alergii

 • potrivită pentru bebeluși și adulți
 • efect rapid de hidratare
 • performanță plăcută

Dezavantaje

Emolium Dermocare, cremă pentru piele uscată, sensibilă și predispusă la alergii

 • parafină în compoziție
 • lasă o peliculă uleioasă
 • în unele cazuri, poate să irite

Mediderm, cremă pentru dermatită atopică, psoriazis și eczeme

Iritație calmantă 8.3
Reducerea mâncărimii 7.9
Preț 7.9
Eficiență 8
Consistența 7.8
Absorbție 8
Compoziție 6.6
Scorul mediu: 3.9, 904 voturi

Testul editorului:

Mediderm Cream este un produs medical care hidratează și lubrifiază vizibil pielea, creând o barieră protectoare 😉. Cu toate acestea, testerele noastre au subliniat că compoziția cremei este foarte sintetică, cu prezența parafinei, care poate sensibiliza unele persoane 🧪. Deși hidratarea este vizibilă, unele testere au remarcat că este de scurtă durată ⌛. Crema are un efect calmant asupra iritațiilor și elimină descuamarea excesivă și crăparea. Ajută la stabilizarea dezvoltării celulelor epidermice și la prelungirea perioadei de remisiune a leziunilor. Cu toate acestea, funcționează mai bine pentru leziunile psoriazice decât pentru dermatita atopică.

Avantaje

Mediderm, cremă pentru dermatită atopică, psoriazis și eczeme

 • efect lubrifiant și hidratant
 • compoziție scurtă
 • calmează leziunile psoriazice

Dezavantaje

Mediderm, cremă pentru dermatită atopică, psoriazis și eczeme

 • compoziție sintetică cu parafină
 • hidratarea este de scurtă durată
 • funcționează bine pentru psoriazis și eczeme, mai rău pentru DA

Cetaphil, MD Dermoprotektor, Balsam hidratant

Iritație calmantă 7.9
Reducerea mâncărimii 8
Preț 6.1
Eficiență 7.9
Consistența 8.1
Absorbție 7.4
Compoziție 6.5
Scorul mediu: 3.71, 602 voturi

Testul editorului:

Balsamul pentru față și corp Cetaphil MD Dermoprotektor este un produs dedicat în primul rând pentru persoanele cu piele sensibilă. În ciuda acestui fapt, datorită formulei sale delicate, va funcționa bine și pentru persoanele afectate de acnee, psoriazis sau dermatită atopică 😉. Balsamul este eficient, hidratează puternic și lubrifiază pielea, calmează iritațiile și oferă ingrediente esențiale. Din păcate, potrivit unor testere, marele său dezavantaj este capacitatea de a înfunda porii nu numai pe față, ci și pe corp 😬. În caz de piele deosebit de sensibilă, utilizarea prelungită poate provoca erupții. Prețul, pe de altă parte, nu este mic, așa că ne-au plăcut mai mult celelalte poziții 💰.

Avantaje

Cetaphil, MD Dermoprotektor, Balsam hidratant

 • hidratare rapidă
 • pantenol și niacinamidă
 • ulei de avocado în compoziție

Dezavantaje

Cetaphil, MD Dermoprotektor, Balsam hidratant

 • preț ridicat
 • se poate bloca porii
 • utilizarea prelungită poate provoca erupții cutanate
 • compoziția conține aditivi sintetici

Eloderm cremă activă, piele uscată, atopică și sensibilă

Iritație calmantă 7.8
Reducerea mâncărimii 7.7
Preț 6.8
Eficiență 7.6
Consistența 7.7
Absorbție 6.4
Compoziție 5.6
Scorul mediu: 3.55, 422 voturi

Testul editorului:

Crema activă Eloderm are fanii săi, așa că ne-am aruncat o privire mai atentă asupra ei ca parte a testelor noastre. Are avantaje, dar trebuie să luați în considerare și dezavantajele sale. Ca avantaj, are un efect delicat asupra pielii, o hidratează și o hrănește, precum și reduce inflamațiile datorită complexului Omega 3-6-9 👍. Acest produs este recomandat în special pentru îngrijirea pielii sensibile, iritate a copiilor, dar datorită conținutului foarte ridicat de parafină din compoziție, poate înfunda porii, ceea ce este nefavorabil pentru persoanele predispuse la puncte negre 😓. În ciuda acestor dezavantaje, crema activă Eloderm nu este rea, dar recomandăm prudență pentru pielea sensibilă.

Avantaje

Eloderm cremă activă, piele uscată, atopică și sensibilă

 • conține ulei de macadamia, pantenol și acid hialuronic
 • efect hidratant
 • performanță bună

Dezavantaje

Eloderm cremă activă, piele uscată, atopică și sensibilă

 • PEG în compoziție
 • conținut foarte ridicat de parafină
 • poate înfunda porii, în special la pielea sensibilă
 • preț destul de ridicat

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul produselor cosmetice pentru dermatita atopică – cele mai bune produse cosmetice pentru dermatita atopică în 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul produselor cosmetice pentru dermatita atopică – cele mai bune produse cosmetice pentru dermatita atopică în 2023 Clasamentul produselor cosmetice pentru dermatita atopică – cele mai bune produse cosmetice pentru dermatita atopică în 2023 Clasamentul produselor cosmetice pentru dermatita atopică – cele mai bune produse cosmetice pentru dermatita atopică în 2023 Clasamentul produselor cosmetice pentru dermatita atopică – cele mai bune produse cosmetice pentru dermatita atopică în 2023 Clasamentul produselor cosmetice pentru dermatita atopică – cele mai bune produse cosmetice pentru dermatita atopică în 2023
4.49

Scorul mediu: 4.49

7588 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.