Clasamentul sinbioticelor - cele mai bune sinbiotice din 2023

Synbiotic este o combinație de probiotice și prebiotice care oferă cel mai bun sprijin pentru o funcționare normală a intestinului. Sinbioticși sunt extrem de eficiente deoarece prelungesc activitatea bacteriilor "bune" din organism și, de asemenea, stimulează creșterea lor. Ca rezultat, ele susțin menținerea echilibrului microflorei sistemului digestiv, susțin sistemul digestiv și îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea. Sinbioticele sunt perfecte după tratamentul cu antibiotice, când organismul este slăbit și intestinele sunt împovărate cu medicamente puternice. Foarte important, culturile bacteriene vii conținute în sinbiotice pot fi utilizate din primele zile de viață ale sugarului. Nu există bacterii care trăiesc încă în intestinele unui organism mic, astfel încât suplimentarea cu sinbiotice face posibilă, m.in, construirea imunității. Alegerea unui anumit sinbiotic nu este doar o chestiune de alegere a unei mărci sau a unui producător, ci mai presus de toate o chestiune a celei mai potrivite tulpini de bacterii. Având în vedere acest lucru, am creat un clasament a ceea ce considerăm a fi cele mai bune cinci sinbiotice.
.

Cele mai bune sinbiotice - recenzii

Derm Good, supliment alimentar, sinbiotic

Eficacitate 9.9
Conținutul bacterian 10
Eficiență 9.8
Număr de comprimate 9.8
Ușor de utilizat 9.9
Fără efecte secundare 9.8
Preț 9.8
Scorul mediu: 4.93, 2287 voturi

Testul editorului:

Derm Good este un sinbiotic, susținând eficient buna funcționare a sistemului digestiv prin restabilirea echilibrului microflorei intestinale 👏. Suplimentul alimentar Derm Good conține tulpini selectate de bacterii Lactobacillus și Bifidobacterium care susțin sănătatea intestinală în cel mai înalt grad. Grupul de testare a confirmat că utilizarea sinbioticului a redus majoritatea anomaliilor digestive 👍. Luarea suplimentului Derm Good previne, de asemenea, efectele intoleranței la lactoză și susține sistemul imunitar, ceea ce este extrem de important după terminarea tratamentului cu antibiotice 💊. Testatorii noștri de sex masculin și feminin au observat, de asemenea, o îmbunătățire a stării pielii și a stării generale de bine după administrarea sinbioticului 😃. Acest lucru se datorează acțiunii vitaminei A, B12 și acidului folic. Pe de altă parte, adăugarea de vitamina B6 îmbunătățește funcționarea echilibrului hormonal. Sinbioticul Derm Good într-o porție zilnică conține un total de 10 miliarde ‼️ unități de bacterii care formează colonii. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că funcționează atât de eficient. Testerele au subliniat, de asemenea, eficiența ambalajului și ușurința înghițirii capsulelor. Fără să se gândească mult, în ciuda disponibilității limitate a produsului, au salutat suplimentul Derm Good ca câștigător al clasamentului 🏆.

Avantaje

Derm Good, supliment alimentar, sinbiotic

 • restabilește echilibrul microflorei intestinale
 • susține buna funcționare a sistemului digestiv
 • previne efectele intoleranței la lactoză
 • susține sistemul imunitar
 • susține buna funcționare a întregului corp
 • îmbunătățește starea pielii
 • 10 miliarde de unități formatoare de colonii bacteriene într-o porție zilnică
 • ambalaj economic (60 capsule)
 • capsule ușor de înghițit

Dezavantaje

Derm Good, supliment alimentar, sinbiotic

 • disponibilitate limitată

Virdian, sinbiotic pentru copii cu pulbere de vitamina C

Eficacitate 9
Conținutul bacterian 8.2
Eficiență 7.3
Număr de comprimate 7.3
Ușor de utilizat 7.5
Fără efecte secundare 8.5
Preț 7.5
Scorul mediu: 3.95, 1307 voturi

Testul editorului:

Sinbioticul Virdian pentru copii 👶 este un amestec de 4 tulpini benefice de bacterii intestinale, Lactobacillus și Bifidobacterium, a căror eficacitate a fost confirmată prin studii clinice 🔬. Suplimentul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 14 ani. Testerele noastre au recunoscut că, odată cu administrarea regulată a preparatului de către copii, infecțiile și bolile, precum și durerile de stomac erau un lucru din trecut 👏. Testerele au lăudat, de asemenea, conținutul de vitamina C, care întărește și mai mult imunitatea și are, de asemenea, un efect benefic asupra sănătății oaselor, dinților și pielii 👍. Prebioticul FS2-60 este utilizat de flora bacteriană pentru a crește cantitatea de bacterii "bune" Lactobacillus și Bifidobacterium. Pe de altă parte, testerilor nu le-a plăcut forma pulberii, ceea ce a făcut dificilă administrarea la copiii mici și, de asemenea, au declarat că prețul 💰 sinbioticului, având în vedere randamentul său scăzut (50 de porții), a fost ridicat.

Avantaje

Virdian, sinbiotic pentru copii cu pulbere de vitamina C

 • eficacitatea sinbioticului confirmată de studiile clinice
 • adaos de vitamina C
 • îmbunătățește imunitatea
 • previne problemele digestive
 • prebioticul FS2-60 crește cantitatea de bacterii "bune" din intestin

Dezavantaje

Virdian, sinbiotic pentru copii cu pulbere de vitamina C

 • forma de pulbere face dificilă luarea
 • performanță scăzută
 • preț

Tributron, un sinbiotic pentru adulți

Eficacitate 8.9
Conținutul bacterian 7.8
Eficiență 7.1
Număr de comprimate 7
Ușor de utilizat 8.3
Fără efecte secundare 8.3
Preț 7.7
Scorul mediu: 3.94, 817 voturi

Testul editorului:

Tributron este un sinbiotic în capsule, destinat adulților 👱‍♂️ 👱‍♀️. Conține fructooligozaharide pentru a permite o multiplicare mai rapidă a bacteriilor probiotice în tractul digestiv 👍. Testerele noastre au recunoscut că, după utilizarea sinbioticului, plângerile gastrointestinale au fost reduse semnificativ, deși au remarcat că o capsulă conține doar 1 miliard de bacterii lactice, ceea ce reprezintă o cantitate destul de mică. Sinbioticul Tributron conține, de asemenea, butirat de sodiu, care are proprietăți antiinflamatorii și accelerează regenerarea intestinală 👏. Testerii nu au fost mulțumiți de numărul mic de capsule din pachet (30), deoarece luând doza recomandată de două capsule pe zi, suplimentul durează o perioadă scurtă de timp. De asemenea, au descoperit că capsulele erau destul de mari, ceea ce nu a făcut-o ușor de înghițit.

Avantaje

Tributron, un sinbiotic pentru adulți

 • accelerează multiplicarea bacteriilor probiotice
 • reduce afecțiunile sistemului digestiv
 • are un efect antiinflamator
 • susține regenerarea intestinală

Dezavantaje

Tributron, un sinbiotic pentru adulți

 • cantitate mică de bacterii într-o singură porție
 • câteva capsule pe ambalaj (30)
 • cu un aport zilnic de 2 capsule durează un timp foarte scurt
 • capsule destul de mari

Naturday, OptiProbio, pulbere sinbiotică pentru adulți

Eficacitate 7.7
Conținutul bacterian 7.8
Eficiență 7.9
Număr de comprimate 7.5
Ușor de utilizat 7.9
Fără efecte secundare 8.1
Preț 8
Scorul mediu: 3.92, 544 voturi

Testul editorului:

Sinbioticul OptiProBio de la NaturDay este conceput pentru a sprijini buna funcționare a sistemului digestiv și a intestinelor 👍. Există 18 tulpini de bacterii probiotice în supliment, care, după cum au remarcat testerii, este un număr foarte mare care poate interfera cu acțiunea lor reciprocă. În preparat sunt incluse, de asemenea, psihobiotice 👌, adică bacterii probiotice, care sunt benefice pentru sănătatea mintală și care sprijină, printre altele, tratamentul depresiei și al insomniei. Unele persoane au recunoscut că s-au confruntat cu bufeuri severe la primele doze de sinbiotic, care, din fericire, au încetat pe măsură ce au continuat să ia produsul. Sinbioticul OptiProBio trebuie păstrat la frigider ❄️.

Avantaje

Naturday, OptiProbio, pulbere sinbiotică pentru adulți

 • susține buna funcționare a intestinelor și a sistemului digestiv
 • conține psihobiotice
 • are un efect pozitiv asupra sănătății mintale

Dezavantaje

Naturday, OptiProbio, pulbere sinbiotică pentru adulți

 • număr foarte mare de tulpini bacteriene
 • pot apărea bufeuri de căldură la primele doze
 • trebuie să se păstreze la frigider

Tactica Pharmaceuticals, Probioset, capsule sinbiotice

Eficacitate 7.7
Conținutul bacterian 7.5
Eficiență 7.4
Număr de comprimate 7.5
Ușor de utilizat 7.8
Fără efecte secundare 7.8
Preț 8.5
Scorul mediu: 3.87, 381 voturi

Testul editorului:

Suplimentul alimentar Probioset de la Tactica Pharmaceuticals este un sinbiotic care conține două tulpini de bacterii lactice 🥛 - Lactobacillus Acidophilus și Bifidobacterium Lactis. Testatorii noștri și-au exprimat opinia că este vorba de un număr foarte mic de bacterii, dar au recunoscut că, în ciuda acestui fapt, funcționarea sistemului digestiv s-a îmbunătățit foarte repede 😍. Din păcate, unii oameni care se luptă cu sindromul intestinului iritabil au descoperit că primele doze de supliment nu au avut un efect benefic asupra funcției intestinale. Prețul unui sinbiotic este accesibil, 👍 dar numărul de capsule pe pachet este mic (20). Probioset s-a clasat pe ultimul loc din cauza prezenței dioxidului de titan - un colorant controversat - în formulă 🤔.

Avantaje

Tactica Pharmaceuticals, Probioset, capsule sinbiotice

 • îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv
 • acțiune rapidă
 • preț

Dezavantaje

Tactica Pharmaceuticals, Probioset, capsule sinbiotice

 • câteva tulpini de bacterii într-o singură porție
 • este posibil să nu fie potrivit pentru persoanele cu sindrom de intestin iritabil
 • foarte puține capsule pe ambalaj (20)
 • conține dioxid de titan

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul sinbioticelor - cele mai bune sinbiotice din 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul sinbioticelor - cele mai bune sinbiotice din 2023 Clasamentul sinbioticelor - cele mai bune sinbiotice din 2023 Clasamentul sinbioticelor - cele mai bune sinbiotice din 2023 Clasamentul sinbioticelor - cele mai bune sinbiotice din 2023 Clasamentul sinbioticelor - cele mai bune sinbiotice din 2023
4.27

Scorul mediu: 4.27

6861 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.