Clasamentul preparatelor cu magneziu – cele mai bune tablete cu magneziu din 2023

Magneziul este unul dintre multele elemente prezente în organismul uman, care joacă un rol important într-o varietate de procese. Deficitul de magneziu este ușor de observat, deoarece se manifestă adesea prin crampe musculare nocturne, tulburări de somn, oboseală cronică și dificultăți în a face față stresului. În farmacii și magazine, puteți găsi magneziu sub formă de tablete, capsule sau tablete efervescente, care permit completarea rapidă a deficiențelor și completarea regulată a acestui element important, împiedicând deficiențele în organism. Cu toate acestea, merită să acordați atenție compozițiilor, deoarece este esențial ca forma de magneziu utilizată să fie bine absorbită, cum ar fi clorura de magneziu sau citratul de magneziu. Am testat tablete populare cu magneziu și am pregătit un clasament al produselor cu magneziu. Vedeți și alegeți cel mai bun magneziu pentru nevoile dvs.

Cele mai bune tablete cu magneziu – recenzii

Nutridome, Magneziu + B6 Forte, magneziu pentru oboseală și stres cu citrat de magneziu

Efecte 9.7
Doza de magneziu 9.8
Preț 9.2
Absorbție 9.9
Mărimea comprimatelor 9.5
Compoziție 9.9
Fără efecte secundare 10
Scorul mediu: 4.86, 2289 voturi

Testul editorului:

Magneziul joacă un rol important în buna funcționare a sistemului nervos, reducând oboseala și stresul și prevenind spasmele pleoapelor și contracțiile musculare excesive 💊. Magneziu + B6 Forte NUTRIDOME a fost apreciat de testerele noastre ca o susținere eficientă pentru organism. Un mare avantaj al acestui supliment este forma foarte absorbabilă de magneziu sub formă de citrat de magneziu 💪. Este una dintre cele mai absorbabile forme pentru organism, datorită căreia deficiențele sunt completate rapid. Utilizarea regulată a suplimentului ajută la echilibrarea nivelului de magneziu și la menținerea acestuia la nivelul potrivit 😊. Adaosul de vitamina B6, pe lângă efectul său benefic asupra organismului, susține suplimentar absorbția magneziului. Magneziul NUTRIDOME conține 60 de tablete în ambalaj, ceea ce îl face un produs eficient. Magneziu + B6 Forte NUTRIDOME a fost foarte apreciat de testerele noastre pentru eficacitate și compoziția sa simplă. Utilizarea regulată a acestui supliment vă permite să uitați de problema deficitului de magneziu ✨.

Avantaje

Nutridome, Magneziu + B6 Forte, magneziu pentru oboseală și stres cu citrat de magneziu

 • formă foarte absorbabilă – citrat de magneziu
 • supliment de vitamina B6
 • reaprovizionarea rapidă a deficienței
 • acționează asupra spasmelor musculare și a contracțiilor pleoapelor
 • 60 comprimate pe recipient
 • eficiență ridicată

Dezavantaje

Nutridome, Magneziu + B6 Forte, magneziu pentru oboseală și stres cu citrat de magneziu

 • disponibil numai în anumite magazine

Opella Healthcare, Magne B6 Max, supliment alimentar

Efecte 9
Doza de magneziu 8
Preț 8.1
Absorbție 8
Mărimea comprimatelor 7.8
Compoziție 8.8
Fără efecte secundare 8.8
Scorul mediu: 4.18, 1308 voturi

Testul editorului:

Producătorul Magne-B6, Opella Healthcare, oferă multe variante de suplimente cu magneziu 💊. Noi am optat pentru varianta Magne-B6 Max, care este foarte populară și este cunoscută din numeroase reclame și spoturi TV. Testerele noastre au fost mulțumite de efectul Magne B6 Max. Datorită utilizării citratului de magneziu și a vitaminei B6, este un produs care se absoarbe bine și, la fel ca liderul listei, constituie un mod eficient de completare a magneziului din organism 👍. Dezavantajul este doar un conținut ceva mai mic de citrat de magneziu și un număr mai mic de tablete în pachet decât în cazul câștigătorului clasamentului 🤔.

Avantaje

Opella Healthcare, Magne B6 Max, supliment alimentar

 • conține citrat de magneziu
 • asimilabilitate
 • acționează asupra crampelor

Dezavantaje

Opella Healthcare, Magne B6 Max, supliment alimentar

 • mai puține comprimate în ambalaj
 • doză ușor mai mică de magneziu

Filofarm, Aspargin, comprimate de magneziu + potasiu

Efecte 8.3
Doza de magneziu 8.5
Preț 9.5
Absorbție 8.4
Mărimea comprimatelor 7.7
Compoziție 8.5
Fără efecte secundare 6.1
Scorul mediu: 4.07, 818 voturi

Testul editorului:

Aspargin de la Filofarm este un produs popular care este adesea confundat cu un produs similar, despre care vom scrie mai detaliat mai târziu în clasament 💊. Testerele noastre au evaluat pozitiv acest produs, este eficient, dar merită luat în considerare faptul că este un preparat care combină magneziul și potasiul în doze mari 👍. 250 mg de potasiu sub formă de hidrogen aspartat este o doză mare și bine absorbabilă, la fel ca magneziul în aceeași doză. Atât deficiența, cât și excesul de magneziu și potasiu sunt nefavorabile și periculoase 😓. Prin urmare, Aspargin funcționează mai bine ca supliment de potasiu și, datorită dozei sale mari, este mai bine să utilizați Aspargin ad-hoc, mai degrabă decât ca un supliment permanent de magneziu.

Avantaje

Filofarm, Aspargin, comprimate de magneziu + potasiu

 • preț scăzut
 • compoziție testată
 • multe tablete în ambalaj

Dezavantaje

Filofarm, Aspargin, comprimate de magneziu + potasiu

 • nu trebuie luat pentru o perioadă lungă de timp
 • o doză prea mare pentru utilizarea zilnică
 • poate duce la un exces de potasiu

UNIPHAR, Asparaginian Extra, comprimate cu magneziu și potasiu

Efecte 7.7
Doza de magneziu 6.7
Preț 9.6
Absorbție 6.6
Mărimea comprimatelor 8.3
Compoziție 7.5
Fără efecte secundare 6.5
Scorul mediu: 3.78, 545 voturi

Testul editorului:

Asparaginian Extra deja menționat a fost cunoscut de unele dintre testerele noastre înainte de a începe să lucrăm la lista de astăzi. Acest lucru dovedește popularitatea ridicată a preparatului 💊. Ca și în cazul preparatului Aspargin, avem o combinație de magneziu și potasiu. Adaosul de zinc și de vitamina B1 merită remarcat, dar aceste doze sunt prea mici pentru a avea un efect vizibil 😞. 300 mg de potasiu sub formă de clorură este o doză mare și bine absorbabilă, care, din păcate, poate irita stomacul. Acest lucru a fost confirmat de opiniile unora dintre testerele noastre 😬. Magneziul, pe de altă parte, este sub formă de carbonat, slab absorbit de organism. Din acest motiv, Asparaginian Extra este mai potrivit pentru problemele de deficit de potasiu. Înainte ca magneziul să fie absorbit în cantitatea potrivită, puteți duce la un exces de potasiu în acest timp, deci este mai bine să alegeți alte preparate.

Avantaje

UNIPHAR, Asparaginian Extra, comprimate cu magneziu și potasiu

 • preț scăzut
 • multe tablete în ambalaj

Dezavantaje

UNIPHAR, Asparaginian Extra, comprimate cu magneziu și potasiu

 • formă slab absorbabilă de magneziu
 • poate irita stomacul
 • duce cu ușurință la exces de potasiu
 • ingredientele suplimentare sunt în doze prea mici

AFLOFARM, NeoMag Skurcz, comprimate

Efecte 6.5
Doza de magneziu 4.4
Preț 7.9
Absorbție 6.5
Mărimea comprimatelor 7.9
Compoziție 7.4
Fără efecte secundare 7.8
Scorul mediu: 3.46, 381 voturi

Testul editorului:

Aflofarm este unul dintre cei mai importanți producători de suplimente alimentare din Polonia 💊. Seria NeoMag constă din mai multe variante diferite. Ca parte a testelor, ne-am concentrat pe popularul și mediatizatul NeoMag Skurcz. Testerele noastre nu au fost încântate de rezultate. Produsul conține o doză mare de potasiu, dar, din păcate, magneziul este prezent aici într-o doză mică și într-o formă slab absorbabilă. Acest lucru nu este ajutat de adaosul de vitamina B6, care crește absorbția magneziului, dar prea are ce să crească atunci când o tabletă de NeoMag Crampe conține doar 30 mg de magneziu 😬. Putem recomanda acest produs ca supliment temporar pentru deficitul de potasiu, dar nu va funcționa atunci când deficitul de magneziu este responsabil pentru contracțiile și spasmele pleoapelor 😞.

Avantaje

AFLOFARM, NeoMag Skurcz, comprimate

 • o mare cantitate de tablete într-un pachet
 • supliment de vitamina B6
 • doză mare de potasiu

Dezavantaje

AFLOFARM, NeoMag Skurcz, comprimate

 • doză foarte mică de magneziu
 • magneziu într-o formă slab absorbabilă
 • nu funcționează bine în suplimentarea deficitului de magneziu
 • raport slab eficacitate - preț

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul preparatelor cu magneziu – cele mai bune tablete cu magneziu din 2023 | Opinia-consumatorilor.ro

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul preparatelor cu magneziu – cele mai bune tablete cu magneziu din 2023 Clasamentul preparatelor cu magneziu – cele mai bune tablete cu magneziu din 2023 Clasamentul preparatelor cu magneziu – cele mai bune tablete cu magneziu din 2023 Clasamentul preparatelor cu magneziu – cele mai bune tablete cu magneziu din 2023 Clasamentul preparatelor cu magneziu – cele mai bune tablete cu magneziu din 2023
4.72

Scorul mediu: 4.72

6867 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.