Clasament cosmetice cu extract de melc - cele mai bune produse cu extract de melc din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Produsele care conțin extract de melc 🐌 sunt recomandate în special pentru pielea matură sunt, de asemenea, potrivite pentru tenul cu cuperoză pielea solicitantă. Produsele cu utilizarea acestui ingredient valoros sunt extrem de eficiente în contracararea multor probleme ale pielii. Persoanele cu diferite imperfecțiuni: cicatrici, pete, decolorări și vase sanguine și fragile pot îmbunătăți rapid aspectul pielii lor. Produsul cosmetic cu extract de melc, de exemplu sub formă de ser, face pielea regenerată, profund hrănită și mai sănătoasă 🥰 într-un timp scurt. Enzima cheie a extractului de melc, glicina, este combinată cu alte ingrediente, oferind produse cosmetice hrănitoare de înaltă calitate care susțin reconstrucția țesuturilor. Produsele care folosesc extract de melc încetinesc procesul de îmbătrânire, stimulează sisinteza colagenului, revitalizează tonusul pielii și o protejează împotriva factorilor de mediu adverși. În clasamentul nostru, am inclus câteva produse care conțin extract de melc. Vezi dacă acest ingredient este potrivit pentru tine!

Cele mai bune produse cosmetice cu extract de melc - recenzii

Orphica, PURE, ser cu extract de melc sub ochi

Efect de iluminare 9.9
Efect de hidratare 9.7
Ridurile sunt reduse 9.8
Efect regenerator 9.7
Îmbunătățirea stării pielii 9.8
Preț 9.3
Compoziție 9.9
Scorul mediu: 4.87, 2903 voturi

Testul editorului:

Serul sub ochi PURE ne-a cucerit inimile! 💘Produsul cosmetic reduce în mod eficient cearcănele pungile de sub ochi. După cum au comentat testatoarele noastre, serul îmbunătățește aspectul general al pielii lor, reduce semnificativ vizibilitatea ridurilor și ajută la reducerea ridurilor laba gâștei. Acest ser concentrat conține nu mai puțin de șase ingrediente active care hidratează intens, hrănesc perfect și netezesc pielea de sub ochi. În evaluarea recenzatoarelor noastre, produsul cosmetic uniformizează tonul pielii și o luminează ușor ✨. Un rezultatul bun a obținut serul în evaluarea hidratării pielii. PURE este, de asemenea, eficient, câteva picături pe zi sunt suficiente pentru a fi încorporat în pielea feței pentru un efect bun după doar aproximativ trei săptămâni de utilizare. Un adevărat hit cosmetic! 👍

Avantaje

Orphica, PURE, ser cu extract de melc sub ochi

 • îmbunătățește aspectul general al pielii
 • reduce decolorarea
 • reduce cearcănele, aduce strălucire
 • efect bun de hidratare
 • performanță bună
 • netezește laba gâștei

Dezavantaje

Orphica, PURE, ser cu extract de melc sub ochi

 • disponibile numai în magazinele selectate

Nature Cosmetics, Nature Skin Serum, ser concentrat de extract de melc

Efect de iluminare 8.1
Efect de hidratare 7.9
Ridurile sunt reduse 7.8
Efect regenerator 7.9
Îmbunătățirea stării pielii 8.2
Preț 7.8
Compoziție 7.9
Scorul mediu: 3.97, 1659 voturi

Testul editorului:

După cum au declarat recenzatoarele noastre, acest ser sub formă de gel cu mâzgă naturală de melc (produsul o folosește 98% filtrată) acid hialuronic a dus rapid la efecte de vindecare 🌬️ A adus rezultate bune în terapia la domiciliu a pielii sensibile a pielii predispuse la iritații, a pielii afectate de radiațiile solare ☀️ a celei cu colorit neuniform. Serul a fost recunoscut de testatoare pentru consistența sa faină și efectul calmant bun. Un plus pentru adaosul de acid hialuronic, care susține menținerea apei. Cu toate acestea, acțiunea ar putea fi un pic mai fermă, motiv pentru care acest produs este al doilea în clasamentul nostru.

Avantaje

Nature Cosmetics, Nature Skin Serum, ser concentrat de extract de melc

 • compoziție îmbogățită cu acid hialuronic
 • hidratează bine

Dezavantaje

Nature Cosmetics, Nature Skin Serum, ser concentrat de extract de melc

 • acțiune hrănitoare nedeterminată
 • nu e bună pentru pielea matură

Benton, Snail Bee Ultimate Serum, ser revitalizant cu extract de melc

Efect de iluminare 7.7
Efect de hidratare 7.6
Ridurile sunt reduse 7.4
Efect regenerator 7.4
Îmbunătățirea stării pielii 7.5
Preț 7.2
Compoziție 7.4
Scorul mediu: 3.73, 1037 voturi

Testul editorului:

Produsul are un miros extrem de plăcut revigorant pentru simțuri 💚, de arbore de ceai. Uleiul de arbore de ceai în compania extractului de melc construiește proprietăți antioxidante puternice ale produsului cosmetic. Un alt ingredient interesant este extractul de venin de albină 😲 de 5 %, pentru care echilibrul este dat de extractul de melc, cu efect maxim de vindecare, probioticele. Un minus pentru prețul său destul de ridicat. Utilizatorii produsului au menționat, de asemenea, o reducere mai mică decât se așteptau a iritării , în unele cazuri, chiar și iritație crescută – care poate fi cauzată de compoziția lor, din păcate destul de bogată în conservanți.

Avantaje

Benton, Snail Bee Ultimate Serum, ser revitalizant cu extract de melc

 • are un parfum frumos și hrănitor
 • bun efect anti-îmbătrânire

Dezavantaje

Benton, Snail Bee Ultimate Serum, ser revitalizant cu extract de melc

 • preț ridicat
 • nu reduce iritarea
 • nu este potrivit pentru pielea sensibilă și cu cuperoză

Sayaz Cosmetics, Smoothing Caviar &Snail, ser cu ulei cu extract de melc sub ochi

Efect de iluminare 7.2
Efect de hidratare 7.4
Ridurile sunt reduse 7.2
Efect regenerator 7.4
Îmbunătățirea stării pielii 7.1
Preț 7.4
Compoziție 7.1
Scorul mediu: 3.63, 691 voturi

Testul editorului:

Sugestia de la Sayaz Cosmetics este un ser concentrat în principal pe uleiuri, completat de extractul benefic de melc 🐌 . Recenzatoarele au considerat serul ca fiind bun, dar nu au fost încântate de le pe post de produs cosmetic de noapte 🌔. Participantele la studiu au descoperit că serul este prea ușor față de așteptările lor. Un plus pentru formula vegană a produsului un ingredient unic: extract de caviar 👍, un minus pentru consistența prea uleioasă și efectul hrănitor insuficient.

Avantaje

Sayaz Cosmetics, Smoothing Caviar &Snail, ser cu ulei cu extract de melc sub ochi

 • funcționează bine pe post de produs cosmetic de zi
 • are un parfum frumos

Dezavantaje

Sayaz Cosmetics, Smoothing Caviar &Snail, ser cu ulei cu extract de melc sub ochi

 • acțiune puțin concentrată
 • lasă un film gras
 • nu este potrivit pentru pielea matură

Mizon, Snail Repair Eye Cream, cremă de ochi cu extract de melc

Efect de iluminare 6.7
Efect de hidratare 7
Ridurile sunt reduse 6.7
Efect regenerator 6.4
Îmbunătățirea stării pielii 6.7
Preț 7.6
Compoziție 6.5
Scorul mediu: 3.4, 484 voturi

Testul editorului:

Snail Repair Eye Cream este o opțiune puțin mai ieftină a unui produs cosmetic de extract de melc 🐌 de la marca coreeană Mizon. După cum au arătat testele noastre, crema are o consistență prietenoasă și este absorbită rapid. De asemenea, a fost evaluat ca fiind destul de eficient. Nu lasă nici un film gras, funcționează bine ca o bază pentru machiaj. După utilizare pielea este moale și ușor hidratată 💦 Destul de bine, a reuși , de asemenea, să reducă umflarea, din păcate, nu s-a descurcat cu alte imperfecțiuni ale pielii. De asemenea, nu a reușit să demonstreze efectul dorit de durată și hrănire, motiv pentru care a terminat pe ultimul loc în clasamentul nostru.

Avantaje

Mizon, Snail Repair Eye Cream, cremă de ochi cu extract de melc

 • preț accesibil
 • se absoarbe rapid,

Dezavantaje

Mizon, Snail Repair Eye Cream, cremă de ochi cu extract de melc

 • efect hrănitor slab
 • nu este potrivit pentru pielea cu imperfecțiuni
 • efectele slabe ale îmbunătățirii stării pielii

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasament cosmetice cu extract de melc - cele mai bune produse cu extract de melc din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasament cosmetice cu extract de melc - cele mai bune produse cu extract de melc din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasament cosmetice cu extract de melc - cele mai bune produse cu extract de melc din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasament cosmetice cu extract de melc - cele mai bune produse cu extract de melc din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasament cosmetice cu extract de melc - cele mai bune produse cu extract de melc din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasament cosmetice cu extract de melc - cele mai bune produse cu extract de melc din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro
4.53

Scorul mediu: 4.53

8710 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.