Clasamentul cremelor de ochi 40 plus – cele mai bune creme de ochi 40+ din 2024

Zona ochilor este o zonă foarte delicată, care necesită o atenție deosebită, pe care o va asigura o cremă selectată corespunzător. Efectul său este adesea mai specializat decât o cremă de față – este de așteptat să întârzie formarea ridurilor, să reducă umflarea, să elimine cearcănele și zonele închise la culoare de sub ochi și să întărească stratul subțire al pielii în aceste zone. Acest lucru este deosebit de important pentru pielea 40 +, care poate necesita un sprijin eficient în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire. O cremă de ochi bună 40+ va hrăni și îmbunătăți starea pielii tale. Alegerea unei creme de ochi bune nu este ușoară. Pentru a ajuta la această selecție, am pregătit TOP 5 creme sub ochi 40+.

Cele mai bune creme de ochi 40 plus - recenzii

Derm Good, Cremă de ochi antirid 40+ cu probiotice

Efect de hidratare 9.8
Efect antirid 9.8
Preț 8.6
Ușurarea decolorării 9.9
Eficiență 9.8
Consistență 9.9
Compoziție 10
Scorul mediu: 4.85, 2009 voturi

Testul editorului:

Derm Good este un nou brand de frumusețe cu formule lucrate de produse cosmetice. O inovație interesantă este utilizarea în formule a probioticelor cu un efect extrem de pozitiv asupra pielii 😍. Crema de ochi antirid Derm Good 40+ este o combinație de ingrediente eficiente și beneficii ale efectelor bune ale probioticelor. Testatoarele noastre au fost încântate de efectele utilizării 😊. Crema are consistența optimă, este ușor de aplicat și reduce foarte repede semnele de oboseală și cearcănele de sub ochi. De asemenea, interacționează bine cu machiajul. Crema Derm Good își datorează efectul eficient unei formule pline de ingrediente valoroase 🌿. Untul de shea, avocado uleiul de argan asigură o hidratare profundă și o elasticitate crescută, în timp ce probioticele susțin regenerarea și cresc fermitatea pielii delicate de sub ochi 🥰. Acest lucru se traduce printr-un efect antirid extraordinar. Crema de ochi Derm Good dă rapid efecte vizibile cu ochiul liber, are o compoziție sigură este extrem de eficientă. Cu siguranță numărul unu! 💖

Avantaje

Derm Good, Cremă de ochi antirid 40+ cu probiotice

 • efect puternic de hidratare
 • fermitate vizibilă a pielii
 • efect antirid eficient
 • reducerea semnelor de oboseală cearcăne sub ochi
 • compoziție bogată
 • conține probiotice
 • eficient
 • consistență bună

Dezavantaje

Derm Good, Cremă de ochi antirid 40+ cu probiotice

 • disponibil numai în aplicație sau pe site-ul Nutridome

Clinique, Pep-Start Eye Cream, cremă de ochi

Efect de hidratare 8.8
Efect antirid 8.5
Preț 6
Ușurarea decolorării 8
Eficiență 7.9
Consistență 8
Compoziție 9.3
Scorul mediu: 4.04, 1148 voturi

Testul editorului:

Clinique este un brand de cosmetice bine-cunoscut, din segmentul superior al grupului Estee Lauder. Brandul oferă produse cosmetice la prețuri ridicate, dar de obicei vin cu o înaltă calitate 💰. Crema de ochi Clinique Pep Start a ieșit pozitiv în testele noastre. Grupul de testatoare a lăudat efectul puternic al hidratării și efectul vizibil asupra petelor 👍. Textura este ușoară se absoarbe rapid. Compoziția merită, de asemenea, laude, se pot găsi extract de squalan și alge. Dezavantajul este o interacțiune slabă cu machiajul. Crema lasă un strat, ceea ce face dificilă aplicarea machiajului și scurtează semnificativ durabilitatea acestuia 😞. Au existat sentimente amestecate cu privire la aplicatorul atipic cu bile. Unele testatoare s-au simțit iritate și au fost nevoite să aplice mai întâi crema pe mâini. Crema de ochi Clinique Pep-Start este un produs bun, dar nu este un pericol pentru primul loc 😉.

Avantaje

Clinique, Pep-Start Eye Cream, cremă de ochi

 • hidratare puternică
 • compoziție bună
 • efect delicat de iluminare

Dezavantaje

Clinique, Pep-Start Eye Cream, cremă de ochi

 • funcționează prost cu machiajul
 • aplicator specific
 • preț foarte mare

Kiehl's, Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment, cremă de ochi

Efect de hidratare 8.4
Efect antirid 8.3
Preț 3.5
Ușurarea decolorării 8
Eficiență 8
Consistență 8
Compoziție 8.7
Scorul mediu: 3.78, 718 voturi

Testul editorului:

Brandul Kiehl's este foarte popular. Produsele brandului sunt de obicei disponibile la prețuri foarte mari, dar trebuie avut în vedere faptul că este un segment de lux. Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment este o crema de ochi cu efecte hidratante, de fermitate și antirid 👌. Printre ingredientele active, puteți printre altele găsi niacinamida și acidul hialuronic. Crema de ochi Kiehl's are o compoziție foarte lungă, dar nu are sens căutarea vreunui fel extracte naturale 🧪. Din păcate, formula a găsit loc pentru alcool. Efectul cremei de ochi Kiehl este bun, efectul hidratant este eficient, pielea câștigă lejeritate și starea sa se îmbunătățește. Cu toate acestea, având în vedere prețul foarte ridicat 💰 💰 💰, capacitatea scăzută a ambalajului lipsa ingredientelor naturale, nu am putut să o considerăm cea mai bună cremă de ochi 🙂.

Avantaje

Kiehl's, Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment, cremă de ochi

 • compoziție bună
 • hidratare eficientă
 • îmbunătățește starea pielii

Dezavantaje

Kiehl's, Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment, cremă de ochi

 • preț foarte mare
 • se termină destul de repede
 • puține ingrediente naturale
 • conține alcool

Make Me Bio, Crema de ochi cu maracuja și ceai verde

Efect de hidratare 7.7
Efect antirid 6.5
Preț 8.9
Ușurarea decolorării 7.5
Eficiență 6.6
Consistență 7.6
Compoziție 8
Scorul mediu: 3.77, 478 voturi

Testul editorului:

Crema de ochi Make Me Bio cu maracuja ceai verde are un efect calmant și hidratant și reduce ușor formarea cearcănelor sub ochi. Formula cremă conține o serie de ingrediente naturale: sucul din frunze de aloe, uleiul de măsline, semințele de nucă de cocos și de floarea soarelui, care au un efect de netezire asupra pielii și au proprietăți regenerative 🌿. Extractul de maracuja, prezent în cremă, cel de ceai verde sunt responsabile pentru hrănirea pielii și pentru reducerea umflăturii din jurul ochilor. Poate fi folosită pentru toate tipurile de piele. Cu toate acestea, nu urmează pozițiile de mai sus, are un efect preponderent hidratant, iar efectul antirid este invizibil 🤔. Crema de ochi Make Me Bio este o opțiune interesantă, dar ar trebui utilizată de 2 ori pe zi, ceea ce înseamnă că se termină destul de repede, la un ambalaj cu doar 15 ml ⌛.

Avantaje

Make Me Bio, Crema de ochi cu maracuja și ceai verde

 • frumos efect de hidratare
 • reduce cearcănele de sub ochi
 • conține ingrediente naturale

Dezavantaje

Make Me Bio, Crema de ochi cu maracuja și ceai verde

 • se recomandă utilizarea de 2 ori pe zi
 • performanță scăzută
 • efect antirid slab

Nivea, Q10 plus, cremă de ochi

Efect de hidratare 7.8
Efect antirid 6
Preț 9
Ușurarea decolorării 6
Eficiență 8.5
Consistență 7.4
Compoziție 6.6
Scorul mediu: 3.67, 335 voturi

Testul editorului:

Crema de ochi Nivea Q10 Plus este un produs cosmetic disponibil pe scară largă, de la brandul cosmetic cunoscut. Puteți să-l obțineți la un preț destul de accesibil. Disponibil într-o capacitate de numai 15 ml, durează mult timp, astfel încât și merită laude pentru eficiența lui ridicată 👍. În ceea ce privește efectul, crema de ochi Nivea nu le-a încântat pe testatoarele noastre. În primul rând, acestea au subliniat că, contrar declarației producătorului, efectele antirid erau prea slabe, eficiența scăzută și luminarea petelor 😞. Timpul de absorbție este destul de lung, iar efectul de hidratare este destul de bun 🙂. Compoziția Nivea Q10 Plus se bazează pe acțiunea substanțelor sintetice, deși nu sunt nocive 🧪. Dacă sunteți în căutarea hidratării fără a vă baza îngrijirea pe ingrediente naturale, aceasta poate fi o opțiune bună pentru dvs.

Avantaje

Nivea, Q10 plus, cremă de ochi

 • efect bun de hidratare
 • eficiență ridicată
 • preț moderat

Dezavantaje

Nivea, Q10 plus, cremă de ochi

 • nu acționează corect asupra petelor
 • acțiune antirid redusă
 • compoziție sintetică

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul cremelor de ochi 40 plus | Opinia-consumatorilor.ro

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul cremelor de ochi 40 plus – cele mai bune creme de ochi 40+ din 2024 Clasamentul cremelor de ochi 40 plus – cele mai bune creme de ochi 40+ din 2024 Clasamentul cremelor de ochi 40 plus – cele mai bune creme de ochi 40+ din 2024 Clasamentul cremelor de ochi 40 plus – cele mai bune creme de ochi 40+ din 2024 Clasamentul cremelor de ochi 40 plus – cele mai bune creme de ochi 40+ din 2024
4.56

Scorul mediu: 4.56

6027 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.