Clasamentul seturilor de pensule de machiaj – cele mai bune seturi de pensule de machiaj din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Astăzi, atunci când facem machiaj acasă, devenim din ce în ce mai conștienți nu numai de alegerea produselor cosmetice, ci de ce a accesoriilor de machiaj. Pensulele de machiaj ne servesc pentru a crea viziunea ideală, perfectă în conformitate cu starea noastră de spirit pentru o anumită zi. ⛅ Astăzi, setul de pensule de machiaj este un element indispensabil al fiecărei mese de toaletă și este adesea un ornament al pungii cu cosmetice 👛 După cum am examinat, în cazul pensulelor, utilizatorilor lor le pasă de tunderea (profilarea) corespunzătoare a părului, care permite aplicarea ușoară și precisă a produsului cosmetic în zonele selectate ale feței în același timp. De asemenea, ne dorim ca pensulele noastre 🖌️ să fie durabile, să stea bine în mână, să-și păstreze părul să nu ia prea mult timp pentru a fi curățate. În acest clasament, am decis să aflăm ce set de pensule de machiaj disponibile pe piața frumuseții este demn de remarcat și de o calitate corespunzătoare. Ce set de pensule funcționează cel mai bine? 🤔 Cel cu pensula de tip universal (cu peri plați, de exemplu pentru conturare sau aplicare iluminator), o pensulă cu peri pufoși pentru pudre, o pensulă pentru desenarea sprâncenelor modelarea arcadelor sprâncenelor, o pensulă rotunjită pentru umbre și o pensulă pentru amestecarea fondului de ten.

Cele mai bune seturi de pensule de machiaj – recenzii

Nutridome, set de pensule de machiaj

materiale utilizate 9.8
mâner convenabil 9.9
design atractiv 9.8
structura moliciunea părului 9.7
conturarea părului 9.7
selectarea pensulelor din set 9.9
aplicare umedă uscată 9.8
Scorul mediu: 4.9, 2220 voturi

Testul editorului:

Recenzatoarele noastre au apreciat kitul de machiaj NUTRIDOME, care conține cinci pensule diferite, care vă permit să puneți orice tip de machiaj în practică. Testatoarele noastre au apreciat formele lor prietenoase cu mâinile, elegante și au recunoscut că machiajul se face cu astfel de pensule cu o adevărată plăcere 💓 Au apreciat, de asemenea, calitatea părului că atingerea materialului sintetic din care este făcută oferă o impresie extrem de plăcută asupra pielii. Cel mai bine cotat set de pensule de machiaj NUTRIDOME conține cinci elemente bine conturate. Potrivit recenzatoarelor, numărul lor este suficient. Atât pentru machiaj casual, cât și pentru ținute de lux pentru marele show. Conturarea, densitatea și tăierea perilor pensulei face ca toate să amestece și să blenduiască la fel de bine produsele cosmetice. Favoritul nostru absolut 🥰

Avantaje

Nutridome, set de pensule de machiaj

 • experiența senzorială foarte plăcută
 • pensulele sunt realizate din materiale de bună calitate
 • conturarea foarte bună a perilor pensulei
 • efecte de amestecare excelente
 • stau bine în mână
 • numărul optim din set

Dezavantaje

Nutridome, set de pensule de machiaj

 • setul este disponibil numai în magazin sau în aplicația NUTRIDOME

Hakuro, Eliberează creativitatea, set de pensule de machiaj

materiale utilizate 7.5
mâner convenabil 7.9
design atractiv 7.5
structura moliciunea părului 7.8
conturarea părului 7.9
selectarea pensulelor din set 6.9
aplicare umedă uscată 7.3
Scorul mediu: 3.77, 1269 voturi

Testul editorului:

Locul al doilea în gama noastră de produse a fost acordat unui set destul de extins de 8 pensule de machiaj al producătorului polonez Hakuro. Seria K a acestui brand, ale cărei elemente au fost incluse în set, este concepută pentru persoanele care doresc să experimenteze puțin machiajul. Pensulele sunt realizate atât din păr natural, cât și din păr sintetic, iar moliciunea părului sintetic corespunde moliciunii părului de capră 🧐 Testatoarele au apreciat atingerea pe piele pensulele bine profilate. De asemenea, le-a plăcut culoarea de mentă a mânerelor și faptul că perii se curăță bine. Un plus pentru faptul că sunt patru pensule machiaj pentru ochi au fost acordate de către recenzatoarele care au folosit machiaj complet mai des 💄 , Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele nu au folosit decât câteva, au evaluat, în general, setul ca fiind prea stufos pentru nevoile lor. Calitatea pensulelor, conturarea lor și curățarea ușoară au fost bine evaluate, motiv pentru care setul este foarte apreciat.

Avantaje

Hakuro, Eliberează creativitatea, set de pensule de machiaj

 • perii moi, plăcuți la atingere
 • conturare adecvată

Dezavantaje

Hakuro, Eliberează creativitatea, set de pensule de machiaj

 • un set un pic prea mare
 • bun mai degrabă pentru profesioniști

Boho Beauty, Vegan, set de pensule de machiaj

materiale utilizate 6.9
mâner convenabil 7.4
design atractiv 7.2
structura moliciunea părului 7.6
conturarea părului 7.4
selectarea pensulelor din set 7
aplicare umedă uscată 7.3
Scorul mediu: 3.63, 793 voturi

Testul editorului:

Acest set recenzatoarele l-au plăcut pentru universalitatea sa excepțională, atât în timpul aplicării uscate, cât și umede a produselor cosmetice. Coada fiecărei pensule este realizată din lemn vopsit de opt ori 🖌️ Perii se țin bine și sunt, de asemenea, ușor de curățat. Setul vegan de cinci perii de machiaj pentru față este un alt set evaluat, conceput pentru a face un machiaj complet al feței ochilor 👁️‍🗨️, însă unele testatoare l-ar completa cu o pensulă pentru aplicarea și amestecarea fardurilor de pleoape. Un plus pentru profilarea care permite o precizie ridicată. Un minus pentru pierderea părului ușor în timpul utilizării intensive. Acesta este motivul pentru care setul Boho Beauty ocupă doar locul al treilea în lista noastră.

Avantaje

Boho Beauty, Vegan, set de pensule de machiaj

 • pentru aplicare uscată și umedă
 • conturare bună

Dezavantaje

Boho Beauty, Vegan, set de pensule de machiaj

 • destinat mai degrabă machiajului complet
 • nu există pensule specifice pentru a face machiajul casual corect
 • pierde peri în timp

Eigshow, Greener Professional Makeup Brush, set de pensule de machiaj

materiale utilizate 6.9
mâner convenabil 7
design atractiv 7.3
structura moliciunea părului 7.4
conturarea părului 7.3
selectarea pensulelor din set 6.9
aplicare umedă uscată 6.7
Scorul mediu: 3.54, 528 voturi

Testul editorului:

Finisajele vesele, cu model, ale pensulelor Eighshow fac ca aceste seturi de pensule colorate să fie mai susceptibile de a fi folosite de femeile mai tinere. Ar putea fi interesate de ele adeptele unui machiaj profesionist datorită volumului setului 👍. Pensulele 🖌️ sunt compuse din fibră nano, iar finisajul cozii este acoperit cu acril ecologic. Un plus pentru prețul destul de scăzut al 💰setului. Din păcate, aplicarea umedă a produsului cosmetic cu pensulele Eighshow provoacă unele probleme. Efectele finisajului nu au fost bune; testatoarele s-au plâns de pete consum de timp. Volumul setului este mai mare decât cantitatea necesară pentru a face machiajul de zi cu zi.

Avantaje

Eigshow, Greener Professional Makeup Brush, set de pensule de machiaj

 • un set mare, bun de exemplu, ca un cadou pentru cineva interesat de arta machiajului
 • preț scăzut

Dezavantaje

Eigshow, Greener Professional Makeup Brush, set de pensule de machiaj

 • aplicare umedă dificilă
 • machiajul ia o mulțime de timp și perii pătează
 • vopseaua sare puțin de pe coadă
 • set prea voluminos

Jessup, Trekking Green, set de pensule de machiaj

materiale utilizate 7.1
mâner convenabil 7.1
design atractiv 7
structura moliciunea părului 6.7
conturarea părului 6.7
selectarea pensulelor din set 6.8
aplicare umedă uscată 6.6
Scorul mediu: 3.43, 370 voturi

Testul editorului:

Ultima poziție a Clasamentului nostru este ocupată de pensulele 🖌️ mărcii chineze Jessup. Accesoriile testate au peri sintetici destul de moi, care, din păcate, nu sunt potriviți pentru aplicarea amestecarea produselor cosmetice pe piele 💄 au fost deosebit de scăzute evaluările pentru efectele lor în cazul aplicării umede a fondului. Este ușor de curățat. Un plus pentru prețul nu foarte mare al setului. După cum recunosc recenzatoarele noastre, este prea cuprinzător pentru a fi considerat universal.

Avantaje

Jessup, Trekking Green, set de pensule de machiaj

 • peri destul de moi
 • preț scăzut

Dezavantaje

Jessup, Trekking Green, set de pensule de machiaj

 • nu sunt potrivite pentru aplicare umedă
 • în general, nu sunt bune în amestecarea produselor cosmetice
 • set prea voluminos

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul seturilor de pensule de machiaj – cele mai bune seturi de pensule de machiaj din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul seturilor de pensule de machiaj – cele mai bune seturi de pensule de machiaj din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul seturilor de pensule de machiaj – cele mai bune seturi de pensule de machiaj din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul seturilor de pensule de machiaj – cele mai bune seturi de pensule de machiaj din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul seturilor de pensule de machiaj – cele mai bune seturi de pensule de machiaj din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul seturilor de pensule de machiaj – cele mai bune seturi de pensule de machiaj din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro
4.18

Scorul mediu: 4.18

6660 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.