Clasamentul suplimentelor pentru fertilitate – cele mai bune suplimente pentru fertilitate 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Problemele cu fertilitatea sunt una dintre cele mai frecvente probleme medicale care afectează atât femeile, cât și bărbații. Potrivit statisticii, aproximativ 40% din cazurile de infertilitate depind de femei, 40% dintre bărbați, iar celelalte 20% sunt probleme comune. Există mulți factori care afectează calitatea spermei masculine, cum ar fi stresul, o dietă nesănătoasă, stimulente sau boli, cum ar fi dieta sau afecțiunile tiroidiene. În clasament am pus împreună suplimente pentru fertilitate populare care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivul. Într-o parte semnificativă a acestui tip de probleme, furnizarea corpului masculin a substanțelor adecvate vă permite să îmbunătățiți în mod eficient spermatogeneza. Ca urmare, calitatea spermei crește șansa de a rămâne gravidă crește. Pastilele pentru potență incluse în clasament nu riscă să reducă șansele de succes pot ajuta, dar într-o problemă atât de sensibilă precum și dificultățile de a rămâne gravidă, recomandăm ca cuplul să consulte un medic să efectueze teste adecvate.

Cele mai bune suplimente pentru fertilitate - recenzii

Gardenpharm, Parenton, supliment alimentar pentru fertilitate

Vitamine și microelemente 9.7
Perioada de utilizare 9.8
Preț 9.8
Eficiență 9.7
Comoditatea în administrare 9.9
Efecte secundare 10
Compoziție 9.5
Scorul mediu: 4.89, 2076 voturi

Testul editorului:

Parenton este un supliment alimentar pentru bărbații care doresc să aibă grija de fertilitatea lor să își mențină funcțiile de reproducere în stare adecvată. Acesta conține ingrediente naturale, cum ar fi extractele din shatavari, tămâie, șofran cultivat și astragalus, care au un efect pozitiv asupra fertilității masculine 🌿. Sarcina ingredientelor conținute în fiecare comprimat este de a sprijini corpul masculin în procesele naturale asociate cu buna funcționare a sistemului reproducător. completarea substanțelor valoroase vă permite să stimulați capacitățile corpului masculin 💪. Shatavariul conținut în compoziție are un efect pozitiv asupra potenței fertilității, iar zincul ajută la menținerea funcțiilor fertile reproducătoare adecvate. Tămâia are un efect pozitiv asupra sănătății sexuale a bărbaților, în timp ce șofranul crește libidoul, întărește erecția îmbunătățește calitatea spermei 😊. În plus, seleniul contribuie la buna funcționare a procesului de spermatogeneză 👍. Aproximativ 15-20% dintre cuplurile aflate la vârsta fertilă au dificultăți în a obține o sarcină. Administrarea de suplimente pentru fertilitate în multe cazuri este eficientă, dar este mai bine să combinați utilizarea lor cu sfatul unui medic.

Avantaje

Gardenpharm, Parenton, supliment alimentar pentru fertilitate

 • compoziție bogată
 • extracte naturale
 • suport pentru procesele naturale ale corpului masculin
 • fără efecte secundare
 • nu deranjează sisistemul hormonal
 • sigur
 • preț destul de accesibil

Dezavantaje

Gardenpharm, Parenton, supliment alimentar pentru fertilitate

 • disponibil numai în magazinele selectate

FertilMan Plus, un supliment pentru fertilitate

Vitamine și microelemente 9.7
Perioada de utilizare 9.6
Preț 4.5
Eficiență 9.7
Comoditatea în administrare 6.1
Efecte secundare 9.5
Compoziție 9.3
Scorul mediu: 4.17, 1187 voturi

Testul editorului:

FertilMan Plus este un supliment alimentar pentru fertilitate dezvoltat pentru a îmbunătăți calitatea spermei și pentru a sprijini fertilitatea masculină. Acesta conține un amestec de vitamine, minerale, aminoacizi antioxidanți care sunt atent selectați datorită proprietăților lor benefice pentru producția de spermă 🙂. Compoziția se distinge printr-o doză mare de L-Carnitină, zinc seleniu. Datorită suplimentului alimentar, puteți îmbunătăți numărul, motilitatea morfologia spermatozoizilor și volumul de spermă. Cu toate acestea, dezavantajul său este prețul 💰 ridicat utilizarea incomodă a până la 4 comprimate pe zi necesitatea de a-l lua pentru o întreagă perioadă de trei luni. În ciuda acestui fapt, FertilMan Plus poate fi o alegere bună pentru bărbații care au o problemă cu calitatea scăzută a spermei lor doresc să-și îmbunătățească fertilitatea 👍. Aproximativ 15-20% dintre cuplurile de vârstă fertilă au dificultăți în a obține o sarcină. Administrarea de suplimente pentru fertilitate în multe cazuri este eficientă, dar este mai bine să combinați utilizarea lor cu sfatul unui medic.

Avantaje

FertilMan Plus, un supliment pentru fertilitate

 • preț ridicat
 • luați 4 comprimate pe zi
 • o parte din ingrediente sunt în doză prea mică

Dezavantaje

FertilMan Plus, un supliment pentru fertilitate

 • multe ingrediente valoroase
 • fără titan carbon

Profertil, un supliment pentru fertilitatea bărbaților

Vitamine și microelemente 8.9
Perioada de utilizare 8.7
Preț 4.8
Eficiență 8.1
Comoditatea în administrare 7.7
Efecte secundare 9.7
Compoziție 9.7
Scorul mediu: 4.12, 742 voturi

Testul editorului:

Profertil este un supliment alimentar pentru îmbunătățirea fertilității masculine, care este foarte popular. Preparatul conține până la 8 ingrediente care influențează pozitiv calitatea spermei, și, astfel, poate ajuta la îmbunătățirea fertilității 👍. Datorită ingredientelor selectate în mod corespunzător, cum ar fi zincul, acidul folic, vitamina E sau coenzima Q10, Profertil îmbunătățește capacitatea de a fertiliza crește motilitatea spermatozoizilor. Suplimentul este dedicat bărbaților cu tulburări de fertilitate, iar efectul său se bazează pe o compoziție de ingrediente care ajută la procesele naturale ale sistemului reproducător masculin. Tabletele pentru fertilitate Profertil sunt un preparat sigur care nu are efecte secundare 🙂. Avem unele îndoieli cu privire la l-arginină, care este ingredientul principal al preparatului. Nu are un impact direct asupra fertilității; ar fi mai bine să o creștem cu prețul, de exemplu, cantității cu zinc. Aproximativ 15-20% dintre cuplurile de vârstă fertilă au dificultăți în a obține o sarcină. Administrarea de suplimente pentru fertilitate în multe cazuri este eficientă, dar este mai bine să combinați utilizarea lor cu sfatul unui medic.

Avantaje

Profertil, un supliment pentru fertilitatea bărbaților

 • compoziție bunicică
 • extracte naturale
 • fără efecte secundare

Dezavantaje

Profertil, un supliment pentru fertilitatea bărbaților

 • ingredientul principal nu are nici un efect direct asupra fertilității
 • preț ridicat
 • unele ingrediente ar putea avea o concentrație mai mare

TENfertil ON, supliment pentru fertilitate

Vitamine și microelemente 8.3
Perioada de utilizare 8.3
Preț 6.1
Eficiență 8.1
Comoditatea în administrare 6.5
Efecte secundare 9.1
Compoziție 9.2
Scorul mediu: 3.97, 494 voturi

Testul editorului:

TENfertil ON este un supliment pentru fertilitate pentru bărbații care doresc să îmbunătățească calitatea spermei lor să își mențină funcțiile reproducătoare la nivel adecvat. Tabletele Tenfertil ON conțin un amestec atent selectat de ingrediente care au un efect pozitiv asupra concentrației, motilității și morfologiei spermei prin reducerea stresului oxidativ și creșterea potențialului fertilității masculine 👍. Produsul conține o formă organică de seleniu care susține buna desfășurare a spermatogenezei la bărbați și zinc organic, care ajută la menținerea fertilității a funcțiilor reproducătoare adecvate. În plus, datorită conținutului de vitamina C, coenzima Q10, L-arginină, vitamina E, vitamina B12 și acid folic, suplimentul vă permite să îmbunătățiți producția de spermatozoizi sănătoși 😊. Un dezavantaj al acestui produs este că trebuie să luați câteva capsule pe zi, ceea ce poate să nu fie convenabil pentru toată lumea și prețul ridicat 💰 iar conținutul unora dintre ingrediente nu este ridicat. Aproximativ 15-20% dintre cuplurile de vârstă fertilă au dificultăți în a obține o sarcină. Administrarea de suplimente pentru fertilitate în multe cazuri este eficientă, dar este mai bine să combinați utilizarea lor cu sfatul unui medic.

Avantaje

TENfertil ON, supliment pentru fertilitate

 • o mulțime de ingrediente bune
 • seleniu zinc într-o doză bună

Dezavantaje

TENfertil ON, supliment pentru fertilitate

 • preț destul de ridicat
 • necesitatea de a lua 4 comprimate pe zi
 • o doză prea mică a unei părți a ingredientelor

Acertin, un supliment pentru fertilitate în plicuri

Vitamine și microelemente 7.3
Perioada de utilizare 8.3
Preț 6.1
Eficiență 8.3
Comoditatea în administrare 8.8
Efecte secundare 8.6
Compoziție 6.7
Scorul mediu: 3.87, 346 voturi

Testul editorului:

Acertin este un supliment alimentar sub formă de pulbere pentru bărbați care conține ingrediente precum și seleniul zincul, care afectează pozitiv cursul adecvat al spermatogenezei și procesul de diviziune celulară. Produsul conține, de asemenea, vitamina E, care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Seleniul acționează, de asemenea, ca un antioxidant susține fertilitatea masculină 😉. Acidul folic participă, de asemenea, la cursul adecvat al spermatogenezei. Doza zilnică recomandată de Acertin este de un plic pe zi această doză nu trebuie depășită. Produsul este mplu de utilizat poate fi o modalitate convenabilă de a sprijini sănătatea reproducătoare a bărbaților. În comparație cu restul suplimentelor pentru fertilitate, Acertin este scump 💰 conține cele mai puțin benefice ingrediente, astfel încât și închide lista 👎. Aproximativ 15-20% dintre cuplurile de vârstă fertilă au dificultăți în a obține o sarcină. Administrarea de suplimente pentru fertilitate în multe cazuri este eficientă, dar este mai bine să combinați utilizarea lor cu sfatul unui medic.

Avantaje

Acertin, un supliment pentru fertilitate în plicuri

 • confortul de utilizare
 • fără efecte secundare

Dezavantaje

Acertin, un supliment pentru fertilitate în plicuri

 • rețetă destul de slabă
 • cantități mici de ingrediente
 • preț ridicat

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul suplimentelor pentru fertilitate – cele mai bune suplimente pentru fertilitate 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul suplimentelor pentru fertilitate – cele mai bune suplimente pentru fertilitate 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul suplimentelor pentru fertilitate – cele mai bune suplimente pentru fertilitate 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul suplimentelor pentru fertilitate – cele mai bune suplimente pentru fertilitate 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul suplimentelor pentru fertilitate – cele mai bune suplimente pentru fertilitate 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul suplimentelor pentru fertilitate – cele mai bune suplimente pentru fertilitate 2024 | Opinia-consumatorilor.ro
4.09

Scorul mediu: 4.09

6229 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.