Clasamentul unguentelor pentru psoriazis – cele mai bune unguente pentru psoriazis din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Unguentul hidratant pentru psoriazis alte probleme ale pielii uscate este un produs care vă permite să îi îmbunătățiți starea și aspectul în câteva săptămâni. Proprietatea caracteristică a pielii cu psoriazis este uscăciunea și tendința spre iritare, astfel încât preparatele destinate să hidrateze și să ungă epiderma în tratarea acestor sisimptome vor fi perfecte. 🧑‍⚕️ Ce ar trebui să ai în vedere atunci când alegi unguentul? Este bine ca produsele cosmetice achiziționate să conțină ingrediente naturale extracte de plante, care sunt o alternativă bună la clasicii steroizi folosiți pentru psoriazis. Utilizarea unguentelor hidratante ajută printre altele să eliminați epiderma îngroșată, să reduceți uscarea, să calmați inflamația și să întăriți bariera protectoare a pielii. Unguentele sunt potrivite atât pentru pielea uscată, cât și pentru pielea afectată de eczeme sau psoriazis. Foarte important, aceste tipuri de produse sunt disponibile fără rețeta 🗒️ unui medic Verifică Clasamentul nostru al celor mai bune unguente pentru psoriazis de pe piață!

Cele mai bune unguente pentru psoriazis – recenzii

Saint Éternité, Unguent cu cânepă pentru psoriazis

Efect de regenerare 10
Efect de înmuiere 9.8
Preț 9
Eficiență 9.6
Consistență 10
Compoziție 9.9
Absorbție 9.8
Scorul mediu: 4.87, 2817 voturi

Testul editorului:

Recenzatoarele au evaluat acest unguent ca fiind cel mai plăcut în utilizare. După cum recunosc, unguentul pentru psoriazis Saint Éternité are în primul rând un parfum discret, nu la fel de puternic și "farmaceutic" cum este cazul produselor milare. Consistența vă permite să acoperiți în mod convenabil locurile afectate sau schimbate. După doar câteva zile de utilizare, pielea a fost vizibil înmuiată și hidratată 💧. Senzația de iritare a fost redusă considerabil și zonele cu calos au dispărut. Unguentul are o bună acțiune antiinflamatoare și vindecă. Acest lucru se datorează unei formule naturale, compuse interesant, 🌿 care include untul de shea, uleiul de cânepă liniștitor și vitamina E, cunoscută sub numele de vitamina tinereții, cu proprietăți regenerative extraordinare. Ambalajul produsului durează mult timp, așa că și aici unguentul Saint Éternité câștigă puncte suplimentare pentru performanța sa.

Avantaje

Saint Éternité, Unguent cu cânepă pentru psoriazis

 • efect regenerativ puternic
 • reducerea keratozei
 • parfum frumos
 • formulă din ingrediente naturale
 • consistență optimă

Dezavantaje

Saint Éternité, Unguent cu cânepă pentru psoriazis

 • disponibil numai pe site-ul web sau în aplicația Nutridome

CBG, ZEEN by Royal, Unguent cu cânepă pentru psoriazis

Efect de regenerare 8.3
Efect de înmuiere 8.2
Preț 7
Eficiență 8.1
Consistență 8.1
Compoziție 8
Absorbție 7.9
Scorul mediu: 3.97, 1609 voturi

Testul editorului:

Am considerat ZEEN by Royal CBG ca find un produs cosmetic de bună calitate. Această compoziție, concepută pentru toate tipurile de piele, va avea grijă de părțile ei problematice 👍 Unguentul creat cu ingrediente vegane calmează bine toate iritațiile. După doar un timp scurt de utilizare, oferă un efect vizibil de stimulare a proceselor regenerative naturale ale pielii. Devine mai netedă mai fermă. Testatoarele au folosit acest produs cosmetic atât localizat, cât și sub formă de cremă pentru întregul corp. După cum recunosc, unguentul lasă pielea moale și suplă. Funcționează bine în îngrijirea pielii cu psoriazis. Cu toate acestea, prețul unguentului este cu siguranță prea mare.

Avantaje

CBG, ZEEN by Royal, Unguent cu cânepă pentru psoriazis

 • miros plăcut
 • efect bun de hidratare și regenerare a pielii

Dezavantaje

CBG, ZEEN by Royal, Unguent cu cânepă pentru psoriazis

 • preț ridicat
 • lasă un film grăsos

Cutis, Ł Psoriazis, unguent cu cânepă pentru psoriazis

Efect de regenerare 8.1
Efect de înmuiere 8
Preț 7.9
Eficiență 5.9
Consistență 5.8
Compoziție 8.6
Absorbție 7.8
Scorul mediu: 3.72, 1006 voturi

Testul editorului:

Unguentul marca Cutis, Ł Psoriazis, a ocupat al treilea loc pe lista noastră Uleiul de cânepă extractul CBD de 20% din canabidiol, conținute în unguent sunt ingrediente active care susțin bine îngrijirea zilnică a pielii, și de asemenea, pe cea afectată de inflamație 🔥. Unguentul este recomandat în special pentru utilizarea în cazul leziunilor cutanate mai grave, cum ar fi psoriazisul sau dermatita atopică. Potrivit testatoarelor noastre, unguentul a ajutat la calmarea durerii a arsurilor asociate cu problemele pielii. Iritația și roșeața au devenit mai mici. Unguentul a fost evaluat ca fiind bun într-un tratament care susține tratamentul pe bază de medicamente 💊 Un minus pentru consistența sa, produsul lasă un film gras. Parfumul recenzatoarele l-au considerat prea intens.

Avantaje

Cutis, Ł Psoriazis, unguent cu cânepă pentru psoriazis

 • efect regenerativ bun
 • reducerea iritației

Dezavantaje

Cutis, Ł Psoriazis, unguent cu cânepă pentru psoriazis

 • o mulțime de substanțe cu rol de conservanți
 • parfum de farmacie
 • absorbție slabă, dă un sentiment de grăsime

Cannaderm, unguent Konopka pentru pielea foarte uscată

Efect de regenerare 6.6
Efect de înmuiere 7.2
Preț 7.6
Eficiență 6.9
Consistență 6.2
Compoziție 8
Absorbție 6.4
Scorul mediu: 3.5, 671 voturi

Testul editorului:

Brandul ceh Cannaderm este specializat în producția de produse cosmetice pe bază de ulei din semințe de cânepă Cannabis Sativa 🌿 Unguentul cu cânepă de la firma Cannaderm pentru pielea foarte uscată conține până la 50% ulei de cânepă benefic, unt de shea care este bun pentru reconstrucție regenerare și, în plus, ulei de salvie, care este foarte util în tratarea acneei, psoriazisului și bolilor fungice. Testatoarele au apreciat compoziția naturală și accesibilitatea prețului produsului 👍 Așa cum au evaluat, este mai mult farmaceutic decât cosmetic și prea dificil de absorbit.

Avantaje

Cannaderm, unguent Konopka pentru pielea foarte uscată

 • util în tratamentul AZS și psoriazis
 • compoziție naturală

Dezavantaje

Cannaderm, unguent Konopka pentru pielea foarte uscată

 • disponibilitate mai degrabă în unitățile medicale
 • este slab absorbit
 • parfum specific

EkaMedica, unguent cu cânepă

Efect de regenerare 7
Efect de înmuiere 6
Preț 9
Eficiență 5
Consistență 5.1
Compoziție 6
Absorbție 9
Scorul mediu: 3.37, 469 voturi

Testul editorului:

După cum au evaluat recenzatoarele noastre, unguentul cosmetic cremos EkaMedica se întinde și absoarbe destul de bine. Plusul este prețul scăzut, dar, din păcate, niciuna dintre testatoarele noastre nu a fost în mod clar încântată de acest produs 😶. Efectul regenerativ hidratant a fost evaluat cel mai jos din rândul unguentelor pentru psoriazis testate, un minus al produsului cosmetic este compoziția sa, deoarece are o mulțime de parfumuri și conservanți. Deci, produsul obține ultimul loc în clasamentul nostru.

Avantaje

EkaMedica, unguent cu cânepă

 • preț destul de accesibil

Dezavantaje

EkaMedica, unguent cu cânepă

 • poate mări iritațiile
 • compoziție chimică
 • puțin prea gras

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul unguentelor pentru psoriazis – cele mai bune unguente pentru psoriazis din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul unguentelor pentru psoriazis – cele mai bune unguente pentru psoriazis din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul unguentelor pentru psoriazis – cele mai bune unguente pentru psoriazis din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul unguentelor pentru psoriazis – cele mai bune unguente pentru psoriazis din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul unguentelor pentru psoriazis – cele mai bune unguente pentru psoriazis din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul unguentelor pentru psoriazis – cele mai bune unguente pentru psoriazis din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro
4.72

Scorul mediu: 4.72

8450 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.