Sindromul intestinului iritabil Probiotice clasament - Cele mai bune probiotice pentru sindromul intestinului iritabil 2023

Probioticele sunt populare nu numai în rândul persoanelor care au suferit tratament cu antibiotice. Persoanele cu IBS sau Irritable Bowel Syndrome pot beneficia, de asemenea, de utilizarea lor. Probioticele sunt responsabile pentru menținerea unei microflore intestinale sănătoase, facilitând digestia, întărind sistemul imunitar și contribuind la bunăstarea noastră generală. Acestea sunt importante pentru persoanele care se luptă cu probleme intestinale, cum ar fi sindromul intestinului iritabil. De asemenea, este demn de remarcat faptul că probioticele sunt un element cheie atât în timpul cât și după tratamentul cu antibiotice, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Dar cum alegi cel mai eficient produs din multitudinea disponibilă pe piață? Am creat un clasament al celor mai bune probiotice pentru dvs., ținând cont de eficacitatea lor în tratamentul sindromului intestinului iritabil. Aruncați o privire la rezultatele noastre și descoperiți care probiotice sunt cele mai bune pentru combaterea sindromului de colon iritabil și a altor probleme intestinale.

Cele mai bune probiotice pentru sindromul intestinului iritabil - recenzii

Derm Good, Probiotic și prebiotic în capsule, supliment alimentar

Intensitatea acțiunii 9.8
Conținutul bacterian 9.9
Preț 9.1
Ușor de utilizat 9.9
Fără efecte secundare 9.9
Volumul ambalajului 9.8
Compoziție 9.8
Scorul mediu: 4.87, 1737 voturi

Testul editorului:

DERM GOOD este un probiotic care a primit un rating ridicat în testele noastre 🤩. Acest supliment complet este conceput pentru a susține funcția digestivă normală și pentru a menține o microflora intestinală sănătoasă. Acesta conține grupuri atent selectate de bacterii probiotice și enzima lactază, care este benefică pentru persoanele cu intoleranță la lactoză 😏. Mai mult, DERM GOOD ajută la combaterea efectelor negative ale terapiei cu antibiotice asupra intestinelor și la întărirea sistemului imunitar. Acest produs poate fi, de asemenea, util pentru persoanele care suferă de sindromul intestinului iritabil 👍. Datorită combinației sale unice ca probiotic și prebiotic, este și mai eficient. Fiecare porție oferă 10 miliarde de CFU și conține vitaminele A, B6, B12 și acid folic, ceea ce aduce beneficii suplimentare sănătății generale a florei bacteriene și bunăstării 💪.

Avantaje

Derm Good, Probiotic și prebiotic în capsule, supliment alimentar

 • toate tulpinile de bacterii sunt definite cu precizie
 • restabilește microflora adecvată
 • are grijă de cursul corect al digestiei
 • reduce efectele negative ale terapiei cu antibiotice
 • probiotice și prebiotice într-unul
 • ajută la intoleranța la lactoză
 • adăugat vitaminele A, B6 și B12
 • acid folic
 • nu provoacă reacții alergice
 • 60 capsule

Dezavantaje

Derm Good, Probiotic și prebiotic în capsule, supliment alimentar

 • disponibil numai în magazinul sau aplicația Nutridome

Sanprobi IBS, un supliment alimentar probiotic

Intensitatea acțiunii 8.9
Conținutul bacterian 8.8
Preț 6.8
Ușor de utilizat 8.2
Fără efecte secundare 8.3
Volumul ambalajului 6.6
Compoziție 9
Scorul mediu: 4.05, 992 voturi

Testul editorului:

Sanprobi IBS este un probiotic care conține tulpina Lactobacillus plantarum 299V, care apare în mod natural în ecosistemul intestinal. În conformitate cu denumirea IBS - Irritable Bowel Syndrome, suplimentul vine în sprijinul persoanelor afectate de sindromul colonului iritabil. Acest produs este potrivit pentru adulți, dar este recomandat și pentru copii începând cu vârsta de trei ani 👍. Produsul este axat pe susținerea unei microflore intestinale sănătoase, care facilitează funcționarea sistemului digestiv. De asemenea, ajută la reglarea mișcărilor intestinale, reduce riscul de diaree și optimizează digestia. Este o opțiune sigură atât pentru femeile însărcinate, cât și pentru cele care alăptează 🤗. Sanprobi IBS nu oferă vitamine suplimentare și se concentrează pe o singură tulpină de bacterii, dar funcționează bine ca suport în timpul tratamentului cu antibiotice.

Avantaje

Sanprobi IBS, un supliment alimentar probiotic

 • tulpină de bacterii care promovează sănătatea
 • susține digestia corectă
 • susține eficient organismul după un antibiotic
 • poate fi folosit de la vârsta de 3 ani

Dezavantaje

Sanprobi IBS, un supliment alimentar probiotic

 • preț ridicat
 • ambalaj mic
 • atunci când este folosit de 2 ori pe zi durează doar 10 zile

Multilac, un sinbiotic în capsule

Intensitatea acțiunii 8.4
Conținutul bacterian 8.4
Preț 6.8
Ușor de utilizat 6.6
Fără efecte secundare 8.7
Volumul ambalajului 6.7
Compoziție 8.8
Scorul mediu: 3.89, 620 voturi

Testul editorului:

Multilac este un sinbiotic care urmărește să susțină microflora intestinală, în special după un tratament cu antibiotice. Formula sa conține nouă tulpini diferite de bacterii, ceea ce îl face să reconstruiască rapid flora bacteriană. Poate fi un suport pentru IBS, dar nu este un produs dezvoltat în acest scop 👍. Utilizatorii au observat beneficii în urma utilizării sale, cum ar fi îmbunătățirea stării de bine și optimizarea funcției digestive, în special după o boală. Cu toate acestea, produsul are unele dezavantaje. Există doar 20 de tablete pe pachet, ceea ce, combinat cu prețul mai mare, îl face să fie o alegere mai puțin economică 💰. În plus, administrarea suplimentului necesită evitarea alimentelor și băuturilor calde, ceea ce poate fi incomod pentru unii 😓.

Avantaje

Multilac, un sinbiotic în capsule

 • mai multe tulpini de bacterii
 • probiotice și prebiotice
 • un comprimat pe zi este suficient

Dezavantaje

Multilac, un sinbiotic în capsule

 • doar 20 de comprimate pe pachet
 • preț ridicat
 • comprimatul nu trebuie administrat în timp ce se mănâncă alimente fierbinți sau se bea

Doppelherz med, Pentru intestin iritabil, supliment alimentar

Intensitatea acțiunii 7.5
Conținutul bacterian 5
Preț 9.3
Ușor de utilizat 8.2
Fără efecte secundare 8.2
Volumul ambalajului 6.5
Compoziție 7.5
Scorul mediu: 3.73, 414 voturi

Testul editorului:

Doppelherz med Na irritliwe jelly este un produs medical destinat persoanelor cu probleme intestinale, inclusiv celor care suferă de sindromul colonului iritabil 😉. Spre deosebire de multe alte produse, acesta acționează prin formarea unei pelicule protectoare pe mucoasa intestinală 👍. Printre altele, extractele de valeriană, aloe vera și bacteriile Lactobacillus plantarum sunt responsabile pentru acest efect. Din păcate, producătorul nu precizează cantitatea acestora și nici standardizarea extractelor, așa că nu suntem siguri de eficiența reală a ingredientelor conținute 🤔.

Avantaje

Doppelherz med, Pentru intestin iritabil, supliment alimentar

 • combinație de bacterii și extracte din plante
 • preț accesibil

Dezavantaje

Doppelherz med, Pentru intestin iritabil, supliment alimentar

 • o cutie are o capacitate de maximum 15 zile
 • lipsa standardizării
 • lipsa informațiilor privind conținutul de bacterii

PHARMABEST, Vivomixx 450, supliment alimentar

Intensitatea acțiunii 10
Conținutul bacterian 10
Preț 3.5
Ușor de utilizat 6.5
Fără efecte secundare 6
Volumul ambalajului 5.5
Compoziție 9.8
Scorul mediu: 3.67, 289 voturi

Testul editorului:

Vivomixx 450 este un supliment alimentar popular care conține liofilizat de culturi bacteriene vii din nu mai puțin de 8 soiuri 👍. Prezența tulpinilor de Lactobacillus și Bifidobacterium poate avea un efect benefic asupra problemelor intestinale asociate cu terapia cu antibiotice sau sindromul intestinului iritabil. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că 1 plic conține 450 de miliarde de bacterii 😲, ceea ce reprezintă o doză foarte, foarte mare. Ca urmare, atunci când este utilizat profilactic, efectul poate fi prea puternic și este mai bine să utilizați Vivomixx atunci când este necesar. Pentru utilizare preventivă, este puțin probabil să funcționeze.

Avantaje

PHARMABEST, Vivomixx 450, supliment alimentar

 • conținut foarte ridicat de bacterii
 • acțiune intensă
 • reface flora bacteriană

Dezavantaje

PHARMABEST, Vivomixx 450, supliment alimentar

 • efectul poate fi prea puternic
 • mai degrabă pentru a fi utilizate în cazuri specifice
 • prea intensă pentru utilizare profilactică
 • necesită depozitare la 2-8°° C
 • preț ridicat

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Sindromul intestinului iritabil Probiotice clasament - Cele mai bune probiotice pentru sindromul intestinului iritabil 2023

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Sindromul intestinului iritabil Probiotice clasament - Cele mai bune probiotice pentru sindromul intestinului iritabil 2023 Sindromul intestinului iritabil Probiotice clasament - Cele mai bune probiotice pentru sindromul intestinului iritabil 2023 Sindromul intestinului iritabil Probiotice clasament - Cele mai bune probiotice pentru sindromul intestinului iritabil 2023 Sindromul intestinului iritabil Probiotice clasament - Cele mai bune probiotice pentru sindromul intestinului iritabil 2023 Sindromul intestinului iritabil Probiotice clasament - Cele mai bune probiotice pentru sindromul intestinului iritabil 2023
4.75

Scorul mediu: 4.75

5210 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.