Clasamentul produselor cosmetice poloneze - cele mai bune produse cosmetice poloneze din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Brandurile cosmetice poloneze continuă să se dezvolte. Piața poloneză de beauty este plină de branduri străine, dar de multe ori nu ne putem da seama că multe mărci populare sunt companii autohtone. În clasamentul brandurilor poloneze, am luat în considerare companiile noastre de cosmetice autohtone, care se disting printre zecile de companii din industrie. În acest clasament nu există branduri slabe, totul depinde de nevoile și așteptările noastre. Am acordat atenție aspectelor precum popularitatea pe piață, formulele produselor cosmetice, lățimea gamei disponibile și utilizarea ingredientelor naturale, care au un impact pozitiv asupra pielii și tenului. Vezi clasamentul nostru al brandurilor poloneze și vezi unde vei găsi cele mai bune produse cosmetice, adaptate nevoilor tale.

Clasamentul produselor cosmetice poloneze

Mel Skin, produse cosmetice naturale pentru îngrijirea feței și a corpului

Compoziţii 9.9
Eficacitate 9.9
Preț 9.7
Calitate 9.9
Disponibilitate 8
Ecologie 9.5
Portofoliul mărcii 9.8
Scorul mediu: 4.77, 1951 voturi

Testul editorului:

Mel Skin se concentrează pe nevoile de îngrijire a pielii feței și corpului. Brandul își bazează toate produsele pe formule naturale și extracte de plante ❤️. Fiecare dintre ele, indiferent de tip, are aproximativ 97% din ingrediente direct din natură 🌱. Mel Skin are grijă de toate tipurile de piele. Portofoliul său include produse destinate tuturor tipurilor de piele șampoane și balsamuri de cea mai înaltă calitate. Gama include diferite tipuri de produse cosmetice, inclusiv șampoane, balsamuri, creme, loțiuni, spume seruri - fiecare la un preț corect. Toate cu ingrediente simple, naturale eficiență excelentă, care rezultă din acțiunea extractelor de plante 🥰. Produsul emblematic al mărcii este un ser de față revitalizant cu vitamine, a cărui eficiență este uimitoare. Mel Skin este un brand care răspunde nevoilor persoanelor conștiente care caută calitate siguranță bazate pe ecologie și formule simple 😍.

Avantaje

Mel Skin, produse cosmetice naturale pentru îngrijirea feței și a corpului

 • ingrediente naturale în fiecare produs
 • extracte de plante
 • 97% ingrediente naturale
 • brand organic
 • compoziții simple, bine gândite, fără aditivi chimici
 • portofoliu larg de produse
 • produse cosmetice pentru toate tipurile de piele păr

Dezavantaje

Mel Skin, produse cosmetice naturale pentru îngrijirea feței și a corpului

 • disponibilă numai în magazinele selectate sau în aplicația Nutridome

Samarité, poloneze, produse cosmetice naturale de lux

Compoziţii 9.9
Eficacitate 9.5
Preț 4
Calitate 9.5
Disponibilitate 8.5
Ecologie 7.5
Portofoliul mărcii 7.5
Scorul mediu: 4.03, 1115 voturi

Testul editorului:

Samarite este a doua cea mai bine cotată companie. Este un brand care este foarte popular în Polonia nu numai. Toate formulele brandului se bazează pe ingrediente naturale și ierburi. Producătorul folosește 33 de ingrediente vegetale și compune cu ele produse cosmetice individuale 🌿. Compozițiile sunt foarte lungi – de obicei este o caracteristică a produselor cosmetice pline de substanțe artificiale, dar nu de data aceasta. Produsele Samarite nu au aditivi chimici. Formulele lor influențează în mod natural pielea și o susțin în lupta împotriva imperfecțiunilor. Produsele Samarite reglează funcționarea pielii și o ajută să rămână în stare bună. Produsul emblematic al mărcii, Supreme Balm, are un parfum frumos rezultat direct din natură 🥰. Calitatea Samarite este foarte bună și marca poate fi numită de lux, însă trebuie avut în vedere faptul că prețurile produselor sunt foarte mari, iar portofoliul lor este modest.

Avantaje

Samarité, poloneze, produse cosmetice naturale de lux

 • calitate foarte înaltă
 • compoziții naturale
 • design de efect

Dezavantaje

Samarité, poloneze, produse cosmetice naturale de lux

 • prețuri foarte mari
 • doar 6 produse disponibile

Stara Mydlarnia, produse cosmetice poloneze pentru baie

Compoziţii 8.4
Eficacitate 8.1
Preț 7.7
Calitate 8.1
Disponibilitate 7.9
Ecologie 8
Portofoliul mărcii 7.9
Scorul mediu: 4.01, 697 voturi

Testul editorului:

Stara Mydlarnia este un brand polonez de cosmetice naturale care este prezent pe piață de peste 20 de ani. Brandul oferă produse de îngrijire a feței, corpului părului, precum și produse de aromoterapie 🕯️. Multe dintre ele sunt compuse folosind ingrediente naturale, pe bază de plante 🌿. Produsele emblematice din portofoliu sunt săpunurile solide produse manual și bombele de baie din linia "hand made by Stara Mydlarnia". Brandul continuă să se dezvolte operează activ pe piețele externe. Prețurile produselor sunt destul de ridicate, dar calitatea este, de asemenea, la un nivel bun. Vă recomandăm Stara Mydlarnia în principal pentru linia de produse de baie, care sunt de o calitate excelentă. Când vine vorba de produse cosmetice, există pe piață alte mărci cu un portofoliu de produse mai interesant.

Avantaje

Stara Mydlarnia, produse cosmetice poloneze pentru baie

 • unele dintre produse sunt produse manual
 • linie mare de produse de baie
 • calitate bună
 • ingrediente naturale

Dezavantaje

Stara Mydlarnia, produse cosmetice poloneze pentru baie

 • prețuri destul de mari
 • produsele cosmetice nu sunt la fel de bune ca linia de produse de baie

Tołpa, cosmetice poloneze cu turbă noroi

Compoziţii 8
Eficacitate 7.8
Preț 8.4
Calitate 7.6
Disponibilitate 8.5
Ecologie 7.9
Portofoliul mărcii 7.9
Scorul mediu: 4.01, 465 voturi

Testul editorului:

Tołpa oferă cosmetice poloneze pentru îngrijire și curățare, îmbogățite cu ingrediente naturale - portofoliul mărcii include produse atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Gama este largă include produse cosmetice pentru îngrijirea feței, a corpului și a părului. Tołpa se distinge prin utilizarea de extracte naturale de turbă noroi în formulele sale, 🌿 care sunt utilizate în produsele cosmetice de față, produsele cosmetice pentru femeile gravide și anumite produse cosmetice de îngrijire corporală. Produsul emblematic al mărcii este concentratul Tołpa Dermo Body Slim cu efect de modelare și anticelulitic. Linia sebio pentru imperfecțiuni hidratare, care include produse cosmetice hidratante, este, de asemenea, lăudată. Produsele mărcii sunt la prețuri destul de accesibile, de trebuie să țineți cont de faptul că, în ciuda utilizării turbei, acestea nu sunt cosmetice naturale și conțin aditivi artificiali. Dacă nu vă deranjează acest lucru, Tołpa merită o șansă 😉.

Avantaje

Tołpa, cosmetice poloneze cu turbă noroi

 • gamă largă de produse
 • gama include nu numai produse cosmetice
 • extracte naturale de turbă noroi

Dezavantaje

Tołpa, cosmetice poloneze cu turbă noroi

 • compozițiile au aditivi chimici
 • unele produse nu au cea mai bună eficacitate

Eveline Cosmetics, machiaj produse cosmetice poloneze

Compoziţii 7.8
Eficacitate 7.7
Preț 9
Calitate 7.2
Disponibilitate 9
Ecologie 5.5
Portofoliul mărcii 8.9
Scorul mediu: 3.94, 325 voturi

Testul editorului:

Eveline Cosmetics este unul dintre cele mai mari branduri de cosmetice din Polonia. Machiajul este cheia brandului, dar portofoliul include multe alte ramuri ale industriei beauty. Brandul lansează în mod regulat noi produse care sunt ușor disponibile și datorită prezenței Eveline în majoritatea farmaciilor 💪. Produsele Eveline au prețuri accesibile, ceea ce reprezintă un anumit compromis la nivel de calitate. Multe dintre ele conțin substanțe artificiale și aditivi 🧪. Cu toate acestea, printre ele se află produse ieftine de o calitate care surprinde plăcut. Produsul emblematic al mărcii este produsele cosmetice anticelulită. Compania oferă, de asemenea, produse cosmetice pentru plajă, hidratare a corpului, precum și pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor. Eveline nu oferă produse cosmetice de cea mai bună calitate, dar unele produse sunt sugestii interesante demne de avut în vedere 😉.

Avantaje

Eveline Cosmetics, machiaj produse cosmetice poloneze

 • prețuri scăzute
 • portofoliu vast
 • disponibilitate

Dezavantaje

Eveline Cosmetics, machiaj produse cosmetice poloneze

 • compromis la nivelul calității
 • compozițiile produselor nu sunt naturale
 • produsele sunt "inegale" - unele sunt foarte bine, unele sunt mult mai slabe

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul produselor cosmetice poloneze - cele mai bune produse cosmetice poloneze din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul produselor cosmetice poloneze - cele mai bune produse cosmetice poloneze din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul produselor cosmetice poloneze - cele mai bune produse cosmetice poloneze din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul produselor cosmetice poloneze - cele mai bune produse cosmetice poloneze din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul produselor cosmetice poloneze - cele mai bune produse cosmetice poloneze din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro Clasamentul produselor cosmetice poloneze - cele mai bune produse cosmetice poloneze din 2024 | Opinia-consumatorilor.ro
4.74

Scorul mediu: 4.74

5854 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.