Clasamentul rolelor de jad – cele mai bune role de jad în 2023

Rolele de față au devenit un instrument extrem de popular în îngrijirea zilnică a pielii feței. Folosind pietre naturale, cum ar fi jad, cuarț sau obsidian, rola oferă o senzație plăcută de răcire. Masajul corect efectuat (este important să se evite mișcările retrograde) îmbunătățește microcirculația pielii, reduce umflarea și reduce vizibilitatea porilor. Pentru a obține rezultate și mai bune, merită să depozitați rola în frigider înainte de utilizare. Atunci când alegeți o rolă, trebuie să acordați atenție autenticității pietrei, deoarece numai materialele naturale garantează o eficiență deplină. Un aspect important este și calitatea fitingurilor metalice, deoarece cele mai ieftine modele pot rugini. Pentru a vă face alegerea mai ușoară, am pregătit un clasament al rolelor de jad pentru față. Vă prezentăm cele mai populare opțiuni disponibile pe piață, astfel încât să puteți face o alegere informată și să gasiți o rolă care vă va satisface așteptările.

Cea mai bună rolă de jad – recenzii

Uddo, Rolă de față jad alb

Confort de utilizare 9.8
Calitatea pietrei 10
Calitatea metalului 9.8
Preț 8.2
Păstrează răcoarea 9.7
Ambalaj 10
Durabilitate 10

Testul editorului:

Uddo este un brand specializat în produse cosmetice și produse care se inspiră din tradiția și cultura japoneză. Unul dintre elementele de îngrijire japoneză este un masaj cu role, care beneficiază de pielea feței și a gâtului 😊. Rola Uddo a fost fabricată din jad alb veritabil, iar montura sa constă dintr-un aliaj de zinc, aluminiu, cupru și magneziu. Utilizarea pietrei autentice diferențiază rola Uddo de celelalte, deoarece modelele mai ieftine pot fi fabricate din înlocuitori sintetici sau din sticlă, ceea ce limitează eficiența lor de răcire 😍. Pentru rezultate și mai bune, se recomandă plasarea rolei Uddo în frigider înainte de utilizare. Rola Uddo aduce ușurare pielii obosite și este important să faceți masajul întotdeauna în direcția de la centru la exterior. Pentru pielea delicată din jurul ochilor, se recomandă utilizarea unei role 😉 mai mici. Utilizarea regulată a rolei în combinație cu îngrijirea adecvată ajută la reducerea cercurilor întunecate, a umflăturilor și a ridurilor 🤗 netezite. Rola Uddo a câștigat primul loc în clasamentul nostru datorită prețului său corect, autenticității pietrei și manoperei solide a fitingurilor - are toate caracteristicile pe care ar trebui să le aibă o rolă perfectă! 👏

Avantaje

Uddo, Rolă de față jad alb

 • Jad alb veritabil
 • montură solidă din aliaj durabil
 • calitate excelentă
 • poate fi răcit în frigider
 • masează excelent fața
 • conține două role
 • ambalaj frumos cu burete

Dezavantaje

Uddo, Rolă de față jad alb

 • disponibil numai în aplicație sau pe site-ul NUTRIDOME

Skin Gym, rolă de jad

Confort de utilizare 8.8
Calitatea pietrei 8.5
Calitatea metalului 8.5
Preț 6.5
Păstrează răcoarea 8.4
Ambalaj 7.8
Durabilitate 8

Testul editorului:

Pe locul al doilea al listei de role de jad de astăzi, participantele noastre la teste au plasat Rola Skin Gym. Disponibilă în lanțul de farmacii Sephora, rola are role din jad alb. Datorită căii de distribuție dovedite, suntem siguri că se folosește piatră reală, nu un înlocuitor 🙂 sintetic sau de sticlă. Rola de jad Skin Gym a fost evaluată de participantele noastre la teste ca fiind bine realizată, monturile sunt solide, iar pietrele au o suprafață uniformă, ceea ce indică o bună șlefuire. Masajul regulat se traduce printr-o mai bună închidere a porilor, stimularea circulației sângelui în vase și un efect plăcut de răcire. Dezavantajul este lipsa ambalajelor dedicate și prețul 💰 ridicat. Rola Skin Gym este un produs de bună calitate, dar în practică a funcționat puțin mai rău decât liderul Uddo.

Avantaje

Skin Gym, rolă de jad

 • piatră veritabilă
 • monturile sunt fabricate din metal adecvat
 • poate fi răcit în frigider

Dezavantaje

Skin Gym, rolă de jad

 • își păstrează răcoarea mai slab decât rola de jad alb
 • ambalaj puțin estetic
 • preț ridicat

Mia, Rolă de jad pentru față

Confort de utilizare 8.2
Calitatea pietrei 8.2
Calitatea metalului 6.6
Preț 8.7
Păstrează răcoarea 8
Ambalaj 6.9
Durabilitate 7.8

Testul editorului:

Podiumul clasamentului se închide cu rola de jad Mia, în care a fost folosit jadul. Rolele fac o impresie bună la atingere, sunt profilate corespunzător și masajul cu ele este plăcut. Rola Mia este potrivită pentru răcire în frigider și nu provoacă probleme cu formarea de murdărie, rugină sau pătarea monturii👍. Piatra folosită are o nuanță neuniformă, marmură, verde. Rola Mia este vândută într-o cutie mică de carton, dar nu se deschide suficient de confortabil pentru a fi potrivită pentru depozitarea rolei în fiecare zi 🤔. Prețul rolei este destul de accesibil, dar participantele noastre la teste au observat că, după un timp, rolele încep să scârțâie la rotire 😬. Cel mai probabil, acest lucru se datorează uzurii destul de rapide a osiei pe care este montat jadul.

Avantaje

Mia, Rolă de jad pentru față

 • produs din jad
 • poate fi răcit în frigider

Dezavantaje

Mia, Rolă de jad pentru față

 • ambalaj puțin practic
 • metal de calitate slabă
 • după un timp, începe să emită sunete neplăcute (scârțâieli, fricțiune)

Fluff, Rolă de jad

Confort de utilizare 8.1
Calitatea pietrei 8
Calitatea metalului 5.7
Preț 8.1
Păstrează răcoarea 8
Ambalaj 7.7
Durabilitate 7.5

Testul editorului:

Următoarea rolă pe care am testat-o a fost un produs Fluff din jad verde. Marca Fluff oferă nu numai produse cosmetice, ci și produse de îngrijire corporală, inclusiv rola de jad tocmai 🙂 discutată. În ceea ce privește aspectul, este similar cu celelalte role din clasament, dar detaliile sunt importante. În primul rând, rola nu este livrată într-un pachet dedicat - acesta este un defect pur estetic, dar situația este mai problematică atunci când vine vorba de calitatea construcției 🤨. Din păcate, metalul folosit în rolă este de calitate scăzută și nu face față la contactul cu apa. Acest lucru îl face să nu fie foarte potrivit pentru răcirea acestuia în frigider, deoarece, după un timp, stratul de aur se desprinde și există pete de rugină 😞. Nu a avut loc în toate exemplarele, dar decizia dacă merită să vă asumați riscul, vă aparține 😉

Avantaje

Fluff, Rolă de jad

 • produs din jad verde
 • realizat estetic

Dezavantaje

Fluff, Rolă de jad

 • suportă prost contactul cu apa
 • ruginește
 • suprafața aurie se cojește

Zoë Ayla Luxurious Jade Crystal Roller, rolă de jad

Confort de utilizare 7.7
Calitatea pietrei 7.9
Calitatea metalului 6.3
Preț 8.9
Păstrează răcoarea 6.6
Ambalaj 6.7
Durabilitate 6.3

Testul editorului:

Rola Zoe Ayla este unul dintre multele accesorii cosmetice 👍 din oferta brandului. Jadul verde folosit vine în diferite nuanțe, majoritatea exemplarelor pe care le-am testat aveau o nuanță ușor lăptoasă, deschisă. Rola Zoe Ayla nu are un ambalaj dedicat care ar putea fi folosit pentru păstrare zilnică, deși acest lucru este oarecum compensat de prețul său scăzut. Potrivit participantelor noastre la teste, dezavantajul este partea de mijloc a rolei, la care este atașată montura rolei. Este într-o nuanță ușor diferită decât pietrele și avem îndoieli considerabile dacă nu este făcută din material care imită piatra 😓. Pietrele funcționează bine, deși nu mențin răcoarea prea mult timp. Rolele nu sunt, din păcate, durabile și după un timp pietrele se rotesc pe ele cu o anumită rezistență 😞.

Avantaje

Zoë Ayla Luxurious Jade Crystal Roller, rolă de jad

 • jad verde
 • preț accesibil

Dezavantaje

Zoë Ayla Luxurious Jade Crystal Roller, rolă de jad

 • probabil mâner acrilic
 • își pierde rapid răcoarea
 • Rolele după un timp creează rezistență atunci când se rotesc

Autorul:

Autorul: Maria Buterez - Clasamentul rolelor de jad 2023 | Opinia-consumatorilor.ro

Maria Buterez

Categorie: Cosmetice

Clasamentul rolelor de jad – cele mai bune role de jad în 2023 Clasamentul rolelor de jad – cele mai bune role de jad în 2023 Clasamentul rolelor de jad – cele mai bune role de jad în 2023 Clasamentul rolelor de jad – cele mai bune role de jad în 2023 Clasamentul rolelor de jad – cele mai bune role de jad în 2023
4.65

Scorul mediu: 4.65

8703 voturi

Adăugați un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salvați datele mele, adresa de e-mail și site-ul web în browserul dvs. pentru a le completa atunci când scrieți alte comentarii.